سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز احداث واحد فرآوری سه هزار تنی تخمه‌سنقری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنقروکلیایی از آغاز احداث واحد فرآوری سه هزار تنی تخمه‌سنقری در این شهرستان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عبدالله خسروی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنقروکلیایی با اشاره به در دست راه‌اندازی بودن واحد فرآوری تخمه‌سنقری در شهرستان سنقروکلیایی،گفت : این واحد فرآوری سه هزار تنی بوده و در کمتر از دو ماه گذشته کار‌های مرتبط با اخذ مجوز راه اندازی این واحد از سوی سرمایه گذار آغاز شد.

او گفت : هم اکنون دستگاه‌های مورد نیاز برای فرآوری تخمه‌سنقری خریداری شده و نیمی از کار‌های مرتبط با احداث این واحد فرآوری هم انجام شده و امیدواریم پروژه ظرف مدت زمان کمی بتواند وارد فاز اجرایی شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنقروکلیایی ادامه داد: این واحد فرآوری قرار است تخمه سنقری را به صورت بسته بندی شده و به شکل‌های مختلف سالم و یا پوست گرفته عرضه کند.

او با بیان اینکه سالانه ۶۵۰۰ تن تمه سنقری در شهرستان تولید می‌شود، افزود: هم اکنون کار آنچنانی روی تخمه سنقری انجام نمی‌شود و محصول تولیدی اغلب به صورت خام و یا بوداده و به صورت فله‌ای به فروش می‌رسد، اما با راه اندازی این واحد فرآوری نیمی از تخمه سنقری تولیدی در شهرستان فرآوری خواهد شد.

خسروی سپس از شهرستان سنقروکلیایی به عنوان قطب تولید آفتابگردان آجیلی در کشور یاد کرد و گفت: آفتابگردان تولیدی در این شهرستان از رقم آفتابگردان آجیلی بوده که به تخمه سنقری معروف است و در داخل و حتی در خارج از کشور هم طرفداران زیادی دارد، بگونه‌ای که سالانه حدود ۱۰ درصد آفتابگردان آجیلی این شهرستان به خارج از کشور صادر می‌شود.

خسروی ادامه داد: آفتابگردان تولیدی در شهرستان سنقروکلیایی معروف به تخمه‌سنقری به دلیل برخورداری شهرستان از شرایط آب و هوایی خاص دارای طعم و مزه منحصر به فرد بوده و صاحب برند است .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.