سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل دفتر بهسازی تولید سازمان عشایری:

افزایش نرخ نهاده‌های وارداتی، قیمت گوشت قرمز را بالا برد/ تولید ۱۹۰ هزار تن گوشت از دام عشایر

نعمت الهی گفت: نهاده‌های وارداتی نسبت به سال گذشته افزایش قیمت داشته‌اند که سبب بالا رفتن قیمت گوشت قرمز شده سات.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ‎داریوش نعمت الهی مدیرکل دفتر بهسازی تولید سازمان عشایری درباره کاهش خرید دام‌های عشایری توصیح داد: با توجه به اینکه عشایر حدود ۲۲ میلیون راس دام را در اختیار دارند، حدود ۲۳درصد از تولیدات گوشت قرمز کشور را تولید می‌کنند.نزدیک به ۱۹۰ هزار تن گوشت تولیدی دام عشایر در سال جاری را داشتیم، اما افزایش قیمت گوشت قرمز علل مختلفی دارد که از آن‌ها می‌توان به افزایش قیمت نهاده‌ها اشاره کرد.

وی ادامه داد: نسبت به سال گذشته برخی از نهاده‌ها به خصوص نهاده‌های وارداتی افزایش قیمت داشته اند و باید در نظر بگیریم تنها حدود نیمی از نیاز عشایر به تامین علوفه از طریق مراتع است.

نعمت اللهی اضافه کرد: خوشبختانه در بخش عشایری کسری تولید گوشت قرمز نداریم. افزایش قیمت نهاده ها، مولفه‌هایی در خصوص تنظیم بازار، کاهش مصرف به دلیل تعطیلی ادارات و رستوران‌ها و شیوع کرونا از جمله عواملی است که به افزایش قیمت گوشت دامن زده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت گوشت ، دام عشایر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.