سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوفله گل‌کلم + طرز تهیه

در این مطلب طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوفله گل‌کلم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای  ۸ نفر

کره......  ۵۰ گرم

آرد.....  ۵۰ گرم

شیر....  ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)

زردة تخم مرغ ..... ۳ عدد

نمک ...... به میزان لازم

فلفل......  به میزان لازم

جوز هندی..... یک‌چهارم قاشق چایخوری

گل کلم.....  ۷۰۰ گرم

جعفری خرد کرده ....... ۳ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده‌شده دالیا ...... ۱۰۰ گرم

سفیدة تخم مرغ ..... ۴ عدد


بیشتربخوانید


روش‌تهیه

۸ ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آن‌گاه کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زردة تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و ۵ دقیقه در آب جوش بپزید. اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایة سوفله افزوده و مخلوط کنید. آن‌گاه مایة فراهم کرده را در ظرف‌های مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فرم گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجة سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.