سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در نشست مدیران زندانها و نهضت سواد آموزی خوزستان مقرر شد:

توسعه همکاریهای اصولی در راستای ریشه کنی بیسوادی در زندانهای خوزستان

مدیر کل زندانهای خوزستان ریشه بسیاری از مفاسد و جرائم را در بی سوادی و فقر دانش و آموزه های اجتماعی و مبانی مقدماتی حقوق مدنی دانست و گفت: سواد آموزی افراد میتواند در پیشگیری از شیوع آسیبها اثر بخش بوده و زندانیان تحت پوشش را نیز در بازگشت درست و سعادتمندانه به جامعه یاری كند.

به گزارش حوزه حقوقي- قضايي باشگاه خبرنگاران به نقل از سازمان زندان ها و اقدامات تاميني تربيتي ،در آغاز نشست مدیر کل زندانهای خوزستان و معاونت آموزش سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان ، مدیر کل زندانهای خوزستان از دانش ، سواد، مهارت کار و اشتغال بعنوان مؤلفه های اصلی تکمیل کننده چرخه اصلاح و تربیت یاد کرد و گفت: در این راستا سواد آموزی و با سواد كردن زندانیان و افزایش مهارتهای اساسی زندگی آنان نقش کلیدی را در تأثیر پذیری از سایر آموزه ها و برنامه های اصلاحی و تربیتی داراست.

پوستچی ریشه بسیاری از مفاسد و جرائم را در بی سوادی و فقر دانش و آموزه های اجتماعی و مبانی مقدماتی حقوق مدنی دانست و گفت: سواد آموزی افراد میتواند در پیشگیری از شیوع آسیبها اثر بخش بوده ، زندانیان تحت پوشش را نیز در بازگشت درست و سعادتمندانه به جامعه یاری كند.

این مقام مسئول با بيان اين كه مدیريت آمیخته ای از علم و هنر دانست و تصریح كرد: هنر در مدیریت این است که بتوان از داشته ها و ظرفیتهای موجود بهترین استفاده را داشت و تلاش کرد تا این انسانهای آسیب دیده را که در دام جرم گرفتار شده اند یاری كرد تا زندانيان به عنوان یک انسان سالم و بهنجار به جامعه بازگردند از این جهت سواد آموزی و روشن ساختن فرادید تاریک آمیخته با جهل و بیسوادی در آنان میتواند افق روشنی را برای سیر در مسیر درست زندگی فرارویشان قرار دهد.
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.