سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصول تغذیه سالم در ماه رمضان

تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان باعث تامین سلامت جسم و بهره گیری هرچه بیشتر از معنویات این ماه مبارک می‌شود.

توجه به تغذیه مناسب یکی از مهمترین اصول درروزه داری ماه مبارک رمضان است.

بدون شک ما زمانی می‌توانیم اثرات مثبت روزه بهره‌مند شویم که از یک رژیم غذایی مناسب و متعادل استفاده کنیم.

اصغری کارشناس تغذیه گفت: بهترین افطار ، خوردن چای کمتر به همراه چند عدد خرما است و غذا‌هایی مانند فرنی و سوپ هم می تواند گزینه‌های خوبی می‌تواند برای این وعده باشد.

وی افزود: از مواد غذایی بسیار شیرین مانند زولبیا بامیه استفاده نکنید ، زیرا علاوه بر مقدار چربی و شیرینی بالایی که دارند سلامت این نوع مواد غذایی می‌تواند برای روزه دار مشکلاتی را ایجاد کند.

اصغری گفت: به فاصله یک تا ۲ ساعت بعد از افطار توصیه می‌شود وعده شام را در نظر بگیرید.

کارشناس تغذیه افزود: در وعده سحری نیز بهتر است از غلات سبوس دار و مقداری مواد پروتئین دار استفاده شود.

یک شهروند بیرجندی گفت: چایی، آب جوش سرد شده یا اب ولرم و سوپ در افطار بسیار مفید است و هرچه تغذیه سبک‌تر باشد برای معده بهتر است

وی افزود: ما برای رفع تشنگی از شربت خاکشیر و تخم شربتی استفاده می‌کنیم.

نوجوان بیرجندی هم گفت: با افطاری و سحری ساده‌تر می‌توان حال کسانی که نیازمند هستند را بهتر درک کرد.

رژیم غذایی مناسب کمک می‌کند تا روزه داران هم در طول روز دچار ضعف جسمی و هم در ساعات بعد از افطار دچار ناراحتی‌های گوارشی نشوند.

برچسب ها: تغذیه ، رمضان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.