سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا چربی لبنی برای بدن خوب است؟

در مطالعات اخیر چند توضیح احتمالی وجود دارد مبنی بر این که چرا چربی لبنی به اندازه‌ای که پیش‌تر تصور می‌شد مضر نیست و حتی شاید سالم‌تر باشد.

دکتر «رونالد کراوس»، استاد دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید که بین گونه‌های مختلف چربی‌های اشباع‌شده موجود در غذاها، به نظر می‌رسد چربی محصولات لبنی برای بدن مفید است، از جمله انواعی که با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری سرخرگ کرونری مرتبط هستند.

چربی شیر همچنین دارای ساختاری است که به محدودسازی کلسترول در لوله گوارشی کمک می‌کند و احتمالا میزان کلسترول خون را بهبود می‌بخشد.

متخصصان می‌گویند اکنون روشن شده است که فواید برخی انواع لبنیات ممکن است بیشتر باشد؛ به‌عنوان مثال، ماست و پنیر برای سلامت مفیدترند، شاید به این دلیل که هر دو غذا‌های تخمیرشده‌اند که باکتری‌های مفید روده را تغذیه می‌کنند.

در عین حال پنیر‌های سفت‌تر سبب می‌شوند چربی آهسته‌تر جذب خون شود و همین موضوع کمک می‌کند مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید.

چقدر لبنیات مصرف کنیم؟

به گزارش ایندیپندنت، بهتر است در یک برنامه غذایی متعادل، روزانه سه وعده لبنیات مصرف شود. اگر یک یا دو وعده شیر، ماست یا پنیر پرچرب مصرف شود، اشکالی ندارد، اما اگر بیشتر از آن باشد، میزان کالری مصرفی را افزایش می‌دهد.

برخی متخصصان تغذیه پیشنهاد می‌کنند لبنیات ساده کامل یا پرچرب مصرف کنید، زیرا وقتی چربی طبیعی لبنیات گرفته می‌شود، برخی ویتامین‌ها مانند E و D از دست می‌رود.

البته توصیه می‌شود به‌جای کره لبنی و خامه که کلسترول را بالا می‌برند از روغن‌های گیاهی مانند زیتون و سویا استفاده شود.

منبع: ایسنا

برچسب ها: چربی ، لبنیات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۱۸ ۰۹ فروردين ۱۴۰۳
قبلاً میگفتن لبنیات کم چرب مصرف کنید الان میگن پرچرب بهتره آدم نمیدونه چکار کنه فقط می‌دونم روغن های مایه آبکی صنعتی برای پخت و پز هست چه سرخ کردنی و چه معمولی اصلا روغن نیست وقتی رو پلو می‌ریزی بخار میشه و قتی سرخ کردنی شو استفاده میکنیم رو دیوار کنار گاز پاشیده میشه اگر همان موقع پاکش نکنیم مثل چسب موکت میشه اما اگر روغن دنبه هر جا بریزه ده روز دیگه هم پاکش کنیم شل ونرم هست و چرب واقعا روغن هست رو پلو کمی بریزیم پلو میشه مثل شیشه براق و خوش‌طعم
محمد
۱۳:۴۸ ۰۷ فروردين ۱۴۰۳
خود لبنیات رانمیتونیم بخریم تابرسه به چربیش
غفار
۱۷:۱۲ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
فیلم سینمایی آشغال یالبنیات؟
ناشناس
۱۴:۲۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
بهترین روغن برای سرخ کردن کره است ولی خیلی گرونه
ناشناس
۱۲:۳۹ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
چربی لبنی؟ چربی تو لبنیات چربی گیاهی و مارگارین هست و پالم هست هر چی لبنیات صنعتی هست لطفا کم چرب بخورید
غفار
۱۷:۱۰ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
اینم حرفیه البته مشکلات دیگه ام داره کلاهمه چیزهست جزلبنیات ""
ناشناس
۱۱:۴۲ ۰۴ فروردين ۱۴۰۳
تو آمریکا و کشورهای پولدار فقط از روغن زیتون و کنجد و کره برا غذا پختن استفاده میکنن نه از این روغنای معمولی و تازگیا هم دنبه