سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با استفاده از فناوری هسته‌ای کیفیت آرد و نان بهبود پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محققان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران در کرج موفق به تولید بهبود دهنده آنزیم آرد گندم و نان با روش پرتودهی گاما شدند.

این بهبود دهنده در انواع آرد سفید و سبوس‌دار باعث بهبود کیفیت خمیر، بهبود بافت و حجیم شدن نان، تاخیر در بیات شدن و کیفیت رنگ می‌شود.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.