سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خسارت حادثه بندر شهید رجایی از درآمد مشمول مالیات مؤدیان زیان‌دیده کسر می‌شود

براساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور، خسارت حادثه بندر شهید رجایی از درآمد مشمول مالیات مؤدیان زیان‌دیده کسر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان -  سازمان مالیات اعلام کرد: با عنایت به حادثه رخ داده در بندر شهید رجایی در اردیبهشت ماه سال جاری و در اجرای مقررات ماده (۱۶۵) قانون مالیات‌های مستقیم و آیین‌نامه اجرایی آن، کلیه خسارات وارده به فعالان اقتصادی که توسط سایر مراجع از جمله شرکت‌های بیمه جبران نمی‌شود قابل کسر از درآمد مشمول مالیات سال ۱۴۰۴ و سال‌های بعد مؤدیان مذکور خواهد بود.

همچنین طبق اعلام این سازمان، معادل مالیات و عوارض پرداختی مؤدیان بابت کالا‌های آسیب دیده در این حادثه با رعایت مقررات مربوطه از جمله مواد (۸) و (۱۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده و تبصره‌های آنها قابل کسر، تهاتر و یا استرداد است.

لازم به ذکر است در این رابطه، فهرست مؤدیان مورد نظر از گمرک جمهوری اسلامی ایران دریافت خواهد شد و در اختیار ادارات امور مالیاتی قرار خواهد گرفت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۰ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
پس پدافند غیر عامل کو ؟؟؟

چرا نکات ایمنی را رعایت نکردید ؟؟؟

این همه خسارت به بیت المال و مردم

به علت عدم رعایت پدافند غیر عامل


ای کاش پدافند غیر عامل فقط برای آمورش صرف نبود
و از آن در عمل استفاده می شد

تا جلو این همه ضرر گرفته می شد
ناشناس
۱۸:۵۲ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
باعث خسارت خودشونن، گردنم نمیگیرن
ناشناس
۱۷:۲۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
اینجوری ک تجارت رونابودمیکنید تو کشور اینها چ گاناهی کردن