سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره برداری از ۴۰ هکتار شبکه آبیاری مدرن درمناطق مختلف استان اردبیل

معاون شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: امسال حدود ۴۰ هزار هکتار شبکه‌ آبیاری مدرن در این استان به بهره‌برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - حمید فضائلی امروز در جلسه کارگروه آب و کشاورزی استان گفت: طبق برنامه‌ریزی بعمل آمده امسال حدود ۴۰ هزار هکتار از شبکه‌های آبیاری مدرن در مناطق مختلف این استان به بهره‌برداری رسیده و جهشی چشمگیر در تولید محصولات کشاورزی استان ایجاد خواهد شد.

او افزود: با بهره‌برداری از این شبکه‌ها، ظرفیت تولید محصولات کشاورزی در استان اردبیل بیش از یک میلیون تُن افزایش می‌یابد که نقش مؤثری در تامین امنیت غذایی، رونق اقتصادی روستا‌ها و تثبیت اشتغال بخش کشاورزی خواهد داشت.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اردبیل گفت: با هدف جلوگیری از کشت‌های غیرمجاز در شبکه خدا آفرین و دیگر شبکه‌های آبیاری استان، سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن پیگیری‌های قضایی باید با خاطیان برخورد قانونی کند.

فضایلی افزود: با توجه به محدودیت منابع آب، در این جلسه نسبت به محدودیت کشت ذرت بذری و ممنوعیت کشت دوم در سطح شبکه مغان تاکید و مقرر شد جهاد کشاورزی استان نسبت به اطلاع‌رسانی این موضوع به بهره‌برداران اقدام کند.

منبع: روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.