سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عملکرد درخشان شورای حل اختلاف کرمان؛

۲۵ نفر از محکومین به قصاص پارسال باپادرمیانی رها شدند

به گفته معاون حل اختلاف دادگستری کرمان، سال ۱۴۰۳ ۳هزار و ۹۷۴ پرونده در شورا‌های حل اختلاف ویژه زندانیان استان به سازش منجر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون قضایی رئیس کل ومعاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان پیرامون وضعیت صلح و سازش در شورا‌های حل اختلاف در سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۵۳هزار و ۲۰۲ فقره پرونده در شعب شورا‌های حل اختلاف سراسر استان مختومه به سازش شده است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدامیر ابراهیمی در همایش آوای صلح با حضور معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور افزود: افزایش صلح و سازش در پرونده‌های شورای حل اختلاف و تداوم و توسعه این امر مهم فارغ از عملکرد درخشان شورا‌های استان است، عامل مهمی در جهت افزایش میزان رضایتمندی مراجعین و جلوگیری و پیشگیری از اطاله دادرسی می‌باشد.

وی ادامه داد: کارکنان شورا‌های حل اختلاف در ۳۲۱ شعبه شورای حل اختلاف در سراسر استان موفق به مختومه نمودن ۱۷۲ هزار و ۹۱۴ فقره پرونده در سال گذشته شده‌اند. 

معاون حل اختلاف استان کرمان تصریح کرد: یکی از مسائل مرتبط با رسیدگی به امورات زندانیان مقوله شورا‌های حل اختلاف است که زمینه بسیار خوبی برای کاهش پرونده‌های قضایی، کاهش ورودی پرونده‌ها و حتی جمعیت کیفری در زندان محسوب می‌شود.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان کرمان به آمار پرونده‌های مختومه در شورا‌های حل اختلاف ویژه زندان سراسر استان اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۳هزار و ۹۷۴ فقره پرونده در شورا‌های حل اختلاف ویژه زندانیان استان به سازش منجر گردیده است که در نتیجه آن یک هزار و ۵۳۸ مددجو از زندان آزاد شده‌اند. 

وی ادامه داد: یکی از بهترین عملکرد‌های شعب ویژه زندان سازش در پرونده‌های قتل می‌باشد که کارکنان این شعب موفق شدند با پادرمیانی و میانجی گری و تلاش وافرتعداد ۲۵ نفر از محکومین به قصاص را از چوبه دار رها سازند و فرصت زندگی مجدد به آنها ببخشند.

منبع:شورای حل اختلاف کرمان

برچسب ها: حل اختلاف ، صلح وسازش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.