سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جشن عشایری استان کرمان شروعی برای مهاجرت معکوس

به گفته استاندار کرمان جشن بزرگ عشایر استان کرمان قرار است آغازگر مهاجرت معکوس از شهر‌ها به روستا‌ها و محدوده‌های عشایری شود. 

باشگاه خبرنگاران جوان، مرضیه السادات حسینی راد _  محمدعلی طالبی در نخستین جشنواره عشایری استان کرمان به میزبانی ییلاق بروجال شهربابک، اظهار کرد: بخشی از توانمندی‌های عشایر در این اولین جشنواره عشایر ارائه و شروعی برای حرکت‌های ارزشمند بعدی خواهد بود. 

وی افزود: یکی از ارکان توسعه استان عشایر هستند وبا نقشی که در دامپروری و کشاورزی و تولید گیاهان دارویی و تولید لبنیات دارند این نقش توسعه ای را اجرا می‌کنند.

استاندار کرمان بیان کرد: فرزندان عشایر غیور و پیشتاز درجامعه هستند و مسئولیت‌هایی که برعهده گرفتند در پست‌های حساسی بوده و میزان اشتغال این قشر نشان بیشتر از فرهیختگی و سطح سواد فرزندان عشایر دارد.

طالبی تاکید کرد: در راهبرد‌های استان و سند تحرک بخشی جایگاه ویژه‌ای برای عشایر درنظر گرفته شده و برای هر بخش ویژه برنامه‌ای و به ویژه درصنایع دستی عشایر تعریف شده است. 

وی گفت: با توجه به ارزش بالای محصولات لبنی شهربابک، اقدامات متعدد برای تکمیل زنجیره ارزش لبنیات از طریق ایجاد شهرک‌های صنعتی متعدد در حال انجام است و در بحث ارتقای دامپروری نیز فعالیت‌هایی در دست اقدام است. 

استاندار کرمان با تاکید بر اینکه مجموعه مسائل کلی و نیاز‌های عشایر و موانعی مانند معدن و راه، درجلسات بحث و تصمیماتی برای آن گرفته شده گفت: قطعا مصوبات جدید دنبال می‌شود، به طوری که بخشی از مساله آب این عشایر حل شده و بقیه مشکل در دست پیگیری است.

وی همچنین از بحث تقویت ارتباطات منطقه ییلاقی دهستان خبر شهر بابک خبر داد و تصریح کرد: بحث ارتباطات روستایی این مناطق توسط وزارت کشور و دولت دنبال می شود. 

طالبی تاکید کرد: این جشنواره را نقطه شروعی برای مهاجرت معکوس در استان از شهر‌ها به بخش‌های روستایی و عشایری می‌دانیم که امیدواریم در ادامه در دیگر نقاط استان به اجرا در بیاید.

برچسب ها: تحرک بخشی ، عشایر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.