سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت انبه از ۵۶۰ هکتار باغ در جنوب کرمان

به گفته مدیر امور باغبانی جنوب کرمان برداشته انبه از نیمه دوم اردیبهشت‌ماه به‌صورت انبه نارس برای مصارف ترشی و لواشک آغاز شده است.

 باشگاه خبرنگاران جوان- فریناز حسین جانی، صادق حسین زاده گفت‌: این برداشت تا اوایل مردادماه با برداشت میوه رسیده ادامه دارد.


 پیش بینی می‌شود از این سطح بیش از ۴۰۰۰ تن انبه به صورت کال یا نارس و رسیده کامل برای مصرف تازه خوری برداشت و به مصرف بازار داخل کشور برسد.

حسین زاده گفت: ارقام موجود انبه درمنطقه جنوب کرمان شامل لنگرا، سندری، خوشه‎ای و محلی است که عملکرد این محصول در هر هکتاربه طور متوسط هفت تا هشت تن است.


وی افزود: عمده سطح زیرکشت انبه در بین ۸ شهرستان منطقه جنوب کرمان به شهرستان منوجان وسپس کهنوج اختصاص دارد.


حسین زاده عنوان کرد: اکثر باغات انبه جنوب کرمان به صورت درختان پراکنده هستند.


وی گفت: انبه جز دسته میوه‌های گرمسیری است و تقریباً در تمام مناطق گرمسیر جنوب کرمان تولید و میوه تولیدی سرشار از ویتامین‌های A، B و C، کربوهیدرات‌ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد.


حسین زاده افزود: در شهر‌های جنوب کرمان به دلیل طعم ترش و عطر خاص انبه در تهیه ترشی استفاده زیادی دارد و بنا به اظهار مصرف کنندگان، انبه شیرین تولید شده در جنوب کرمان از نظر عطر و طعم حتی از انبه‌های پاکستانی وارداتی در بازار هم بهتر هستند.

وی بیان کرد: جنوب استان کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه‌گنج، جازموریان و فاریاب که این منطقه با حدود یک میلیون نفر جمعیت سهم قابل توجهی در تولیدات کشاورزی به خصوص در زمینه تولید محصولات باغی دارد.


حسین زاده اظهار کرد: از ۸۶ هزار هکتار باغ بیش از ۱ و نیم میلیون تن محصول باغی سردسیری، گرمسیری و نیمه گرمسیری حاصل تلاش شبانه روزی باغداران این منطقه تولید و به هنگام روانه بازار‌های داخل و خارج از کشور می‌شود.

برچسب ها: انبه ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.