سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضبط ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهربابک

مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمان با اشاره به ضبط ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهربابک از محکومیت ۲۱ میلیارد و ۶۰۴ میلیون ریالی قاچاقچی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - فریدون کشیتی گفت: پرونده حمل ۲۹ هزار لیتر گازوئیل خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۷ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهربابک رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌های کشف شده، متخلف را به پرداخت ۱۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمان شعبه همچنین ۷ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال برای خودروی حامل سوخت قاچاق به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۲۱ میلیارد و ۶۰۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

وی کرمان افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان شهربابک این تخلف را کشف و گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

منبع: دادگستری کرمان 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.