سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکرار ادعا‌های بی‌اساس نتانیاهو علیه ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز چهارشنبه با تکرار ادعا‌های بی‌اساس خود، ایران را مسئول حملات به فرودگاه صنعا دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، روز چهارشنبه با تکرار ادعا‌های بی‌اساس خود، ایران را مسئول حملات به فرودگاه صنعا دانست. این در حالی است که حمله به صنعا از سوی رژیم صهیونیستی انجام شده و یمن به عنوان کشوری مستقل، در چارچوب دفاع از خود و پاسخ به تجاوزات اسرائیل، هیچ دخالتی از سوی ایران نداشته است.

نتانیاهو در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نیروی هوایی ما بار دیگر به فرودگاه صنعا حمله کرده است. هر که به ما آسیب برساند، او را آسیب می‌زنیم.» این اظهارات جنگ‌طلبانه در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی در طول دهه‌های گذشته، همواره با تجاوزگری و جنایات جنگی، امنیت منطقه را به خطر انداخته است.

ایران بار‌ها اعلام کرده است که اتهام‌زنی‌های بی‌اساس صهیونیست‌ها را رد می‌کند و حضور و نفوذ نظامی ایران در یمن را یک توهم می‌داند. تهران تاکید می‌کند که ملت یمن مستقل است و توان دفاعی خود را در برابر تجاوزگران توسعه داده است.

پیش‌تر نیز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با تهدید به انتقام‌جویی، حمله به فرودگاه یمن را نشانه سیاست‌های خصمانه اسرائیل معرفی کرده بود. ایران این ادعا‌ها را بخشی از تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای منحرف کردن افکار عمومی از بحران‌های داخلی و شکست‌های پی‌در‌پی خود در منطقه می‌داند.

منبع: شبکه اجتماعی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۵۱ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
بذارین واق واق کنه
ایران باید به طور مستقیم، علنی و آشکار از اسرائیل انتقام بگیرد
۱۸:۵۱ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
ایران باید به طور مستقیم، علنی و آشکار از اسرائیل انتقام بگیرد
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
مسئولین ایران خیلی ترسو هستند فقط هارت و پورت دارند
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
مرگ براسرائیل وآمریکا وطرفدارانشون
ناشناس
۱۷:۰۹ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
اگر ایران درپاسخ به گسناخی های رژیم صهیونی مثل تنبیه ای که در زمان جنگ سوریه توسط حاج قاسم عزیزانجام گرفت وبه غلط کردن افتاد و دیگر مستشار های ما را در سوریه هدف قرار نداد برخورد قاطع و محکم انجام می داد دیگر جرات اینقدر گستاخی را نمی کزد.
ناشناس
۱۶:۴۴ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
پس یمن جنگ زده موشک بالستیک هایپرسونیک و پهپاد میسازه باور کردم باشه
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۷ خرداد ۱۴۰۴
تف به گور بابای هر چی صهیونیستیه واقعا که حیف اسم آدم که روی شما نجاست ها بزارند