سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهداد امروز در سکوت و خاموشی است 

نبود آنتن دهی در شهداد امروز زندگی را برای مردم این شهر مختل کرد.

 باشگاه خبرنگاران جوان- زهرا پورحسینی- از ساعت ۷صبح امروز آنتن دهی در بخش شهداد دچار مشکل شده و اصلا آنتن دهی وجود ندارد و  از طرف دیگر کسی دلیل این موضوع قطع سیگنال آنتن را نمی‌داند.

امروز اکثر مغازه داران به دلیل نبود آنتن مغازه‌های خود را بسته‌اند و شهر در سکوت و خاموشی به سرمی برد. 

این اتفاق که بدون اطلاع رسانی قبلی صورت گرفته است باعث نارضایتی مردم شهداد شده است. مردم شهداد می‌گویند اگر اتفاقی برای فردی رخ دهد چگونه باید بدون آنتن این موضوع را اطلاع دهند.

هم اکنون در ساعت ۱۴:۱۰دقیقه مشکل قطع آنتن دهی در بخش شهداد وجود دارد و هنوز این مشکل برطرف نشده است و هیچ گونه اطلاعی از مردم شهداد نداریم.

خواهشمندیم از مسئولین مربوطه که هرچه سریعتر مشکل قطع آنتن دهی برطرف کنند تا مردم شهداد نگرانی آنها برطرف شود.

برچسب ها: شهداد ، آنتن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.