سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاشت یک میلیارد درخت، طرحی برای احیای اکوسیستم کشور

رئیس سازمان منابع طبیعی کاشت یک میلیارد درخت را به عنوان یکی از برنامه‌های مهم برای افزایش پوشش گیاهی، مقابله با بیابان‌زایی و بهبود وضعیت اقلیمی برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی تیموری در جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت درباره اهمیت مشارکت مردمی در این طرح ملی افزود: این طرح با همکاری مردم، سازمان‌های مردم‌نهاد و جوامع محلی اجرا می‌شود و قرار است طی چهار سال، سالانه ۲۵۰ میلیون درخت در سراسر کشور کاشته شود.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با معرفی سامانه «ساتک» به عنوان سامانه تولید و کاشت درخت، ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها را موظف به ثبت دقیق اطلاعات مکانی و تعداد نهال‌های تولیدی و درختان کاشته شده در این سامانه کرد و اظهارداشت: با ثبت در سامانه مذکور امکان پیگیری و مستندسازی دقیق طرح فراهم می‌شود.

تیموری با تاکید بر اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت جوامع روستایی و تشکل‌های مردم نهاد به عنوان مجریان این طرح تصریح کرد: هدف از کاشت یک میلیارد درخت، دستیابی به پایداری در اکوسیستم و بهبود وضعیت منابع طبیعی کشور است.

نهال‌کاری ۵ تا ۱۵ هکتاری در اراضی با پوشش گیاهی ضعیف در هر شهرستان

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، از ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها خواست با استفاده از ظرفیت‌های موجود نسبت به شناسایی و نهال‌کاری در اراضی با پوشش گیاهی ضعیف در قطعات ۵ تا ۱۵ هکتاری در هر شهرستان اقدام کنند.

وی، مستندسازی اقدامات و فعالیت‌های اجرایی در حوزه منابع طبیعی را بسیار مهم دانست و افزود: این مستندسازی می‌تواند مسیر تحقق اهداف سازمان را روشن‌تر سازد.

تیموری، همچنین رسیدگی به مشکلات مردم و تعامل با ذی‌نفعان، خیرین و سازمان‌های مردم نهاد را از اولویت‌های کاری مدیران منابع طبیعی برشمرد.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ابوالفضل
۱۸:۵۸ ۰۱ مرداد ۱۴۰۴
این نهال کاری ها هیچ سودی برای کشور ندارد فقط هزینه است ، تا کنون هر چی نهال کاشتین همه اش خشک شده ، به جای این همه هزینه تراشی برای مملکت مزاحم ملت نشوید تا در ملک خودشان نهال بکارند قطعا از آن مراقبت می‌کنند و به درد اکوسیستم شما هم می آید