
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سیدهاشم موسوی نژاد رئیس مرکز جنگل های خارج از شمال کشور گفت: براساس آمار در سال دوم طرح کاشت یک میلیارد درخت ۱۶۵ میلیون اصله نهال تولید شد که ۸۸ میلیون اصله مربوط به بخش دولتی و ۷۷ میلیون خصوصی است که بتدریج وارد عرصه و کاشت می شود. گفتنی است در سال نخست برنامه ۲۳۷ میلیون اصله نهال تولید شد که ۱۱۶ میلیون اصله نهال مربوط به بخش دولتی و ۱۲۱ میلیون بخش خصوصی است. برآوردها حاکی از آن است که امسال بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون اصله نهال کاشت شود.
موسوی نژاد ادامه داد: براساس برنامه طرح کاشت یکمیلیارد درخت طی ۴ سال، منابع طبیعی بر مبنای توافق با سازمان برنامه و بودجه در صورت تامین اعتبار مکلف به تولید ۱۳۰ میلیون اصله نهال است و مابقی آن مشارکت های مردمی، خیرین و مسئولیت های اجتماعی است که قوانین پشتیبان زودتر باید تدوین شود.
رئیس مرکز جنگل های خارج از شمال کشور گفت: براساس تفاهم با سازمان برنامه و بودجه برای تولید، کاشت و نگهداری درخت در سال نخست برنامه ۱۴.۸۵ همت، سال دوم ۱۸ همت، سال سوم ۲۰ همت و سال چهارم ۲۳ همت اعتبار مورد نیاز است. گفتنی است اعتبار کاشت درخت در طول ۴ سال برمبنای تورم ۲۰ درصد محاسبه شده است.