سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

التیماتوم انجمن شرکت‌های هواپیمایی

هیچ آژانسی حق فروش خارج از نرخ مصوب ندارند

دبير انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: تمامی سایت و کانال‌های فروش بلیت پرواز های اربعین مجوز دارند و حق فروش خارج از نرخ مصوب ندارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از امروز لیست آژانس و سایت‌های مجاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین که مورد تایید شرکت‌های هواپیمایی هستند در سایت سازمان هواپیمایی کشوری و سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی منتشر شده است گفت: تمامی این سایت و آژانس‌های مسافرتی باید بلیت پرواز‌های اربعین را با نرخ مصوب به مسافران بفروشند و هیچ شرکتی حق ندارد بلیتی خارج از نرخ مصوب و یا به صورت الزام رفت وبرگشت به مسافران بفروشند.

او بیان کرد: امسال با توجه به شرایط خاص کشور و محدویت ظرفیت به مسافران توصیه می‌شود که از ظرفیت سایر شقوق حمل‌ونقلی هم استفاده کنند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی یاد آورشد: هنوز تکلیف استفاده از ظرفیت ناوگان MD مشخص نشده و در حال حاضر رایزنی‌ها با کشور عراق در حال انجام است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۹ ۰۹ مرداد ۱۴۰۴
این حرفا چیه بزرگوار همین الان به سایت علی بابا مراجعه بفرمایید