سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش بی‌سابقه قیمت طلا در پی برکناری عضو فدرال رزرو توسط ترامپ

قیمت طلا به بالاترین سطح خود در دو هفته گذشته رسید، این افزایش ناگهانی پس از آن رخ داد که ترامپ یکی از اعضای هیئت‌مدیره فدرال رزرو را برکنار کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - قیمت طلا امروز سه‌شنبه به بالاترین سطح خود در دو هفته گذشته رسید. این افزایش قیمت در پی تضعیف دلار آمریکا پس از اعلام خبر برکناری لیزا کوک، عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، رخ داد.

قیمت طلا در معاملات لحظه‌ای با ۰.۵ درصد افزایش به ۳۳۸۴.۳۴ دلار در هر اونس رسید که بالاترین قیمت از ۱۱ اوت محسوب می‌شود.

قرارداد‌های آتی طلای آمریکا برای تحویل در ماه دسامبر نیز ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۳۴۳۲.۴۰ دلار رسید. شاخص دلار در برابر سبدی از ارز‌ها ۰.۳ درصد کاهش یافت که این امر به طور معمول جذابیت طلا را برای خریداران خارجی کمتر می‌کند.

ترامپ در اقدامی بی‌سابقه، لیزا کوک، نخستین زن آفریقایی-آمریکایی عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو، را به دلیل آنچه تخلفات مرتبط با وام‌های مسکن عنوان شد، برکنار کرد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، روز جمعه به احتمال کاهش نرخ بهره در نشست ماه آینده بانک مرکزی اشاره کرد و گفت که خطرات اطراف بازار کار در حال افزایش است.

ابزار فدووچ متعلق به گروه سی‌ام‌ای نشان می‌دهد که بازار‌ها در حال حاضر ۸۳ درصد احتمال می‌دهند که نرخ بهره در نشست سیاست پولی ۱۷ سپتامبر، ۰.۲۵ درصد کاهش یابد.

با کاهش نرخ بهره، هزینه نگهداری فلزات گران‌بها که سودی ندارند، کاهش می‌یابد و این امر به افزایش قیمت آنها منجر می‌شود.

درباره سایر فلزات گران بها، قیمت نقره در معاملات لحظه‌ای با ۰.۴ درصد افزایش به ۳۸.۷۲ دلار در هر اونس رسید. پلاتین ۰.۷ درصد رشد کرد و به ۱۳۵۲ دلار رسید. پالادیوم نیز ۱ درصد افزایش یافت و به ۱۰۹۶.۷۵ دلار رسید.

منبع: العربیه

برچسب ها: قیمت طلا ، فدرال رزرو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۳۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
اقتصاد ما با حدسه آمریکا دلار وطلا قیمتش تعغیر میکند
آخه این چه اقتصادی است
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
برای حفظ دلار مجبور به افزایش طلا هستند