سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دادستان تهران خبر داد:

شهادت تعدادی از شهروندان و حافظان امنیت در اغتشاشات شب گذشته تهران

دادستان تهران با بیان اینکه تعدادی از شهروندان بیگناه و حافظان امنیت در اغتشاشات شب گذشته تهران به شهادت رسیدند، اعلام کرد: کسانی که اسلحه دست بگیرند، با اتهام محاربه محاکمه خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علی صالحی دادستان تهران با بیان اینکه متاسفانه در جریان حوادث شب گذشته در تهران تعدادی از شهروندان بیگناه وحافظان امنیت نیز به شهادت رسیدند گفت: افرادی که اسلحه به دست می‌گیرند واموال عمومی، دولتی و خصوصی مردم را آتش زده یا تخریب می‌کنند و حافظان امنیت را به شهادت می‌رسانند با عنوان اتهام محاربه محاکمه خواهند شد و برخورد قاطع و بازدارنده با آنها صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: در جریان اغتشاشاتی که از سوی آشوب‌گران مزدور دشمن در سطح شهر و استان تهران صورت گرفت به اموال عمومی و خصوصی مردم تعرض شد و متاسفانه در جریان حوادث شب گذشته در تهران تعدادی از شهروندان بیگناه وحافظان امنیت نیز به شهادت رسیدند.

دادستان تهران تاکید کرد: مسئولان قضایی در روز‌های اخیر در میدان حضور داشته و شبانه‌روز در حال فعالیت هستند.

دادستان تهران با اشاره به اینکه با توجه به اتفاقات ناگوار رخ‌داده دیگر جای مماشات وجود ندارد افزود: دستگاه قضایی بدون مماشات با قاطعیت، سرعت و مطابق موازین قانونی با آشوبگران مزدور دشمن برخورد خواهد کرد.

وی افزود: افرادی که اسلحه به دست می‌گیرند واموال عمومی، دولتی و خصوصی مردم را آتش زده یا تخریب می‌کنند و حافظان امنیت را به شهادت می‌رسانند با عنوان اتهام محاربه محاکمه خواهند شد و برخورد قاطع و بازدارنده با آنها صورت خواهد گرفت.

منبع: قوه قضاییه

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۳۲ ۲۱ دی ۱۴۰۴
باید آشوبگر لگدمال شود. اجازه بدهید خود مردم دخالت کنند.
ناشناس
۰۱:۵۲ ۲۱ دی ۱۴۰۴
اینترنت رو وصل کنید
ناشناس
۱۳:۵۲ ۲۰ دی ۱۴۰۴
چرا هیچ اطلاع رسانی راجع به اینترنت نمیشود
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۹ دی ۱۴۰۴
لطفا یک نفر جوابگو باشد : بازار سیاه خودرو را چه کسی بوجود آورده است ؟ چرا خودرو در کارخانه یک قیمت ، در بازار آزاد یک قیمت دیگر هست ؟ اصلا چرا خودرو در ایران بی کیفیت و گرانتر از خارجی هاست؟ چرا یکی جواب نمی دهد ؟
ناشناس
۲۱:۳۳ ۱۹ دی ۱۴۰۴
لطفی کنید تعدادی از مفسدان اقتصادی و محتکران را هم محاکمه و مجازات کنید
ناشناس
۲۱:۲۶ ۱۹ دی ۱۴۰۴
الان کی حمله کرد بازم
ادم نمیشید چرا
در این روزها که پشت مرزها کفتارهای گرسنه چون اسراییل
و امریکا و داعش و و و منافقان و مزدوران ضد انقلاب
خوابیده اند همپایی با این ها عین خیانت به کشور است
ناشناس
۲۱:۰۴ ۱۹ دی ۱۴۰۴
باید ماموران حق دفاع از خودرا حکم تیر میدادند
ناشناس
۲۰:۲۷ ۱۹ دی ۱۴۰۴
نیروهای وابسته به موساد مردم را شهید کردند
مدافع ولایت اهلبیت رسول الله صل الله علیه وآله وسل
۱۹:۵۶ ۱۹ دی ۱۴۰۴
برای اتفاقات اخیر بینهایت متأسفم الهی به حق اهلبیت پروردگاراامنیت وآسایش نصیب ملت ایران بفرمایاعلی
ناشناس
۱۷:۵۰ ۱۹ دی ۱۴۰۴
سلام
حداقل یک خبر بزارید چرا پیام رسان های داخلی از ظهر امروز کار نمی کنند