سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اداره مدارس ومراکز غیردولتی کردستان خبر کرد:

اشتغال ۱۵ هزار نفر در مدارس غیردولتی کردستان

به گفته رئیس اداره مدارس ومراکز غیردولتی استان، در حال حاضر ۱۵ هزار نفر در مدارس و کودکستان‌های غیردولتی کردستان مشغول به کار هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان؛  پریسا بهرامی-  یاسرعلی پناه در حاشیه برگزاری انتخابات شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیر دولتی ناحیه یک سنندج که در محل کانون فرهنگی تربیتی دکتر معتمدی برگزار شد، اظهار داشت: از این تعداد نیرو هزار و  ۴۰۰ نفر در ۷۶ مدرسه غیر دولتی در مدیریت آموزش وپرورش ناحیه یک سنندج با ارائه خدمات آموزشی، برنامه‌های پرورشی به دوازده هزار و ۳۲۱ دانش آموز و با تمرکز بر بهبود کیفیت خدمات، تلاش در زمینه رشد و شکوفایی بیشتر مدارس و مراکز غیردولتی استان فعالیت دارند.

یاسرعلی‌پناه ضمن تأکید بر اهمیت کیفیت بخشی امور آموزشی وپرورشی  مدارس غیر دولتی، آن را مبنایی علمی برای تصمیم‌گیری‌های مدیریتی، تدوین برنامه‌های جبرانی، توانمندسازی دبیران و ارتقای سطح یاددهی یادگیری عنوان کرد.

وی گفت: شورای هماهنگی مؤسسان از ارکان مهم سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی در حوزه مدارس و مراکز غیردولتی است، که وظایف مهمی ازجمله انعکاس مسائل ومشکلات مدارس ومراکز غیر دولتی به اداره کل آموزش وپرورش استان وسازمان مدارس و مراکز غیردولتی کشور، تشکیل کارگروه مشورتی در زمینه آمایش وتوسعه متوازن برنامه‌های نظارتی به ویژه شهریه مدارس، برگزاری دوره‌های توانمند سازی بدو وحین خدمت نیرو‌های آزاد وشاغل در مدارس ومراکز غیر دولتی، پیگیری وهماهنگی در راستای پرداخت دقیق و کامل حقوق ودستمزد، همچنین بیمه شاغلین آزاد و سایر موارد را برعهده دارد.

رئیس اداره مدارس ومراکز غیردولتی استان اضافه کرد: بر اساس آخرین ارزیابی‌ها، اکثر مدارس غیردولتی فعال در استان، عملکردی رضایت‌بخش و قابل تقدیر دارند. این دستاورد نشان‌دهنده تعهد این مراکز آموزشی به ارائه خدمات کیفی و مطابق با استاندارد‌های آموزشی است و در موارد محدودی هم که نواقص یا کاستی‌های صورت گرفته از طریق شورای نظارت شهرستان واستان تذکرات جدی به مدارس خاطی داده شد.

علی‌پناه در ادامه گفت: فرآیند انتخاب معلمان نمونه مدارس غیردولتی استان با ارزیابی دقیق پرونده علمی، آموزشی و پرورشی ۹۲ نفر داوطلب انجام شد، که در این رقابت علمی و تربیتی  مدارک ارائه شده ۷۲ نفر واجد شرایط تشخیص داد شد و از این تعداد ۱۰ معلم نمونه برای مرحله استانی انتخاب شدند ویک نفر هم به عنوان نمونه کشوری معرفی شد.

رئیس اداره مدارس ومراکز غیردولتی کردستان با تشریح ابعاد اجرایی برنامه مدرسه‌محور «کاما»، اظهار داشت: این برنامه با رویکرد حکمرانی مدرسه‌ای و مبتنی بر نیازسنجی واقعی هر واحد آموزشی طراحی شده و تلاش دارد با تفویض اختیار هدفمند به مدارس، زمینه تصمیم‌سازی در سطح مدرسه را تقویت کند.

وی همچنین با اشاره  به اجرای برنامه مدرسه‌محور کاما «کارگروه ارتقاء ومداخله آموزشی» در مدارس غیردولتی کردستان تصریح کرد: این برنامه در چهار دبیرخانه «آموزشی و پرورشی»، «تربیت‌بدنی و سلامت»، «فرهنگی، هنری و قرآنی» و «ابتکارات و هوش مصنوعی» ساماندهی شده است.

رئیس اداره مدارس ومراکز غیردولتی کردستان با تأکید بر اهمیت راهبردی فرآینداخذ تأییدیه گزینش برای تمامی نیرو‌های فعال در مدارس و مراکز غیردولتی، عنوان کرد: در طی یکسال اخیر ۷۵۰ نیروی آزاد متقاضی فعالیت در مدارس غیر دولتی کردستان تأیید صلاحیت شدند.

برچسب ها: کردستان ، مدارس ، اشتغال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.