سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هرگونه گرانی روغن تخلف است

رئیس انجمن روغن نباتی گفت: افزایش هرگونه روغن نباتی تخلف محسوب شده و هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت نداریم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری-علی فاضلی رئیس هیئت مدیره انجمن روغن نباتی در برنامه رادیو اقتصاد ضمن تکذیب رسمی این شایعات، هرگونه تغییر قیمت در این کالا را تخلف عنوان کرد و وضعیت موجودی و تعادل عرضه را «مناسب» ارزیابی نمود.

وی با تأکید بر اینکه هیچ گونه افزایش قیمتی از سوی این صنف اعمال نشده است، اظهار داشت: افزایش قیمتی نداشتیم. قیمت‌گذاری روغن از اوایل دی‌ماه بر اساس نرخ ارز تالار معادله انجام می‌شود و دولت در این زمینه دخالتی ندارد. یک یا دو بار افزایش قیمت قبل از سال، با هماهنگی دولت بود، اما الان هیچ افزایشی نداریم.

وی با اشاره به برخی نوسانات در بازار مواد اولیه تصریح کرد: متأسفانه به دلیل اتفاقات اخیر و مسائل مربوط به جنگ رمضان در منطقه، قیمت محصولاتی نظیر پتروشیمی و فولاد – که برخی لوازم مورد نیاز صنعت روغن به آن وابسته است – افزایش زیادی داشته است. این عوامل می‌تواند در آینده تأثیرگذار باشد، اما فعلاً چنین افزایشی رخ نداده است.

فاضلی با تأکید بر غیرقانونی بودن فروش روغن با قیمت بالاتر از نرخ مصوب، هشدار داد: اگر در آینده افزایش قیمتی اتفاق بیفتد، مبنای آن کمبود روغن در بازار نخواهد بود و چنین اقدامی تخلف محسوب می‌شود. هم اکنون قیمت مصوب داریم، به همه مراکز ابلاغ شده و نهادهای نظارتی می‌توانند بر اساس آن کنترل کنند.

رئیس هیئت مدیره انجمن روغن نباتی در پاسخ به سؤالی درباره میزان ذخایر و تعادل بازار، گفت:  شرایط کشور خاص است؛ بحث ورود و خروج ارز و واردات کالا مقداری دچار مشکل شده، اما خوشبختانه با تلاش بخش دولتی و بخش خصوصی، تعادل خوبی برقرار است و فکر نمی‌کنم در تأمین روغن با مشکل مواجه شویم.

وی در پایان با اشاره به اینکه کمبود  در بازار وجود ندارد، از مردم خواست اخبار مربوط به قیمت‌ها را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و هر گونه افزایش غیرمصوب را به مراجع نظارتی گزارش دهند.

 

 

برچسب ها: روغن ، افزایش قیمت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۳۰
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵
منابع رسمی قیمت ها کجاست؟
ناشناس
۰۸:۳۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵
روغن همینجوری خود به خود گرون هست
دیگه مگه چقدر باید گرون تر باشه.
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵
روغن 60 تومنی که دی شد 220 تومن، الان شده 330 تومن
هیچوقت فکر نمیکردم یروز مجبور باشم 300هزااااااار تومن برای یدونه روغن 800گرمی بدم
ناشناس
۰۸:۰۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵
کاش قیمت های کیلویی حلب ها رو میزدید