باشگاه خبرنگاران جوان- عملیات احداث مدرسه ۴ کلاسه متوسطه اول در شاهرخ آباد از توابع شهرستان کرمان در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کلنگ زنی شد.
مراسم کلنگزنی یک باب مدرسه متوسطه اول چهار کلاسه در روستای شاهرخ آباد کرمان به همت خیر نیک اندیش پور شاهرخی، و با حمایت صنایع فولاد بوتیا، با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرماندار کرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل نوسازی مدارس و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
علی اصغر ذاکری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان گفت: حرکت ارزشمند خیرین و صنایع در عرصه مدرسه سازی، ذخیرهای برای آخرت و تعهدی برای آیندگان است.
وی گفت: ما باید در مسیر علم و دانش بیش از آنچه تاکنون گام برداشتهایم، برای آیندگان تلاش کنیم و آینده سازان این میهن را با هدیه ایثار خود توانمند سازیم.