سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دو جاسوس موساد صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند

یعقوب کریم‌پور و ناصر بکرزاده به جرم همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و سرویس اطلاعاتی موساد به دار مجازات آویخته شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه براساس مستندات موجود در پرونده، یعقوب کریم‌پور فرزند گرزعلی در ایام جنگ تحمیلی به همکاری موثر با سرویس موساد ادامه داده و اطلاعات حساس کشور را برای افسر موساد ارسال کرده است.

براساس اقاریر محکوم‌علیه، نامبرده به صورت کاملا آگاهانه با افسر موساد همکاری اطلاعاتی داشته و تا زمان دستگیری این همکاری ادامه داشته است. 

انفجار صوتی، انجام اقدامات ایذایی به دستور افسر، تصویربرداری از اماکن نظامی، اعلام اخبار کذب به نهاد‌های امنیتی غرب کشور برای فریب و ضبط صوت آن و ارسال برای عامل موساد، استخدام افراد برای انجام اقدامات خرابکارانه در داخل کشور و ... از جمله اقدامات مجرمانه یعقوب کریم‌پور در همکاری با رژیم صهیونیستی بوده است. 

یعقوب کریم‌پور نحوه ارتباط خود با افسر موساد را اینگونه شرح داده است: آرش با یک آی‌دی تلگرام با من در ارتباط بود که هر از گاهی اسم آنها را عوض می‌کرد مثلا چند روز مهدی بود، بعد محمد و ...

در ابتدا، افسر موساد به او پیشنهاد می‌دهد در ازای انجام برخی اقدامات مبالغی برای وی در کیف پول دیجیتال واریز کند. 

همکاری اولیه کریم‌پور با افسر موساد، با اقدامات میدانی نظیر آتش زدن پرچم و ارسال تصویر آن به افسر آغاز شد، اما با گذشت زمان و جلب اطمینان سرویس به محکوم‌علیه، ماموریت‌های دیگری به وی سپرده شد. 

بررسی‌های فنی تماس‌های تلفنی مشخص کرد تماسی با سرشماره متعلق به رژیم اشغالگر قدس با متهم صورت گرفته است. 

در این تماس، افسر موساد از وی جویا می‌شود که آیا ماموریت‌های محوله را انجام داده و نتیجه چه بوده است؟

کریم‌پور در این تماس بابت عدم بمباران منطقه محل سکونت خود اطمینان حاصل پیدا می‌کند. 

عامل موساد صراحتا به نامبرده اعلام کرده ما طرف جنگ علیه ایران هستیم و به محکوم‌علیه گفته بوده «نترس منطقه‌ای که شما هستید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد».

محکوم‌علیه در آغازین روز‌های جنگ دوازده روزه به دستور آرش و به منظور فریب نیرو‌های نظامی اقدام به تماس و ارائه اطلاعات دروغ و فریب به مراکز انتظامی می‌کرد. نامبرده با کلانتری‌ها تماس می‌گرفت و به دروغ می‌گفت مسائل مختلفی را در راستای گمراه کردن ان‌ها انجام می‌داد به طور مثال اعلام میکرد یک پهپاد از آسمان رد شد که روی زمین افتاد و آنها را سرگرم کار‌های دیگری غیر از امور و ماموریت‌های اصلی می‌کرد. 

کریم‌پور همچنین، با آموزش افسر موساد، اقدام به ساخت بمب‌های صوتی کرده و بمب‌ها را در مناطق مشخص به دستور افسر موساد منفجر و از اقدامات خود فیلم و تصویر تهیه می‌کرد. 

نامبرده در اعترافات خود، عنوان داشته این انفجار‌ها برای ناامن نشان دادن ایران به دستور موساد انجام شده و پس از آن در شبکه فارسی زبان موساد، اینترنشنال، پخش شده است. 

تصویر‌برداری از پادگان‌ها و مناطق نظامی و شناسایی افراد مستعد جاسوسی در سراسر کشور، از دیگر ماموریت‌های کریم‌پور برای موساد بوده است. محکوم‌علیه با افراد مختلفی در شهر‌های مختلف کشور ارتباط برقرار کرده و با وعده پرداخت پول، مدیریت اقدامات عملیاتی در شهر‌های کرج، مشهد و ... از قبیل آتش زدن دستگاه‌های عابر بانک را برعهده داشته است. 

پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده و اخذ دفاعیات متهم و وکلای وی، با توجه به قرائن و مستندات موجود در پرونده، تصویر‌برداری و عکس‌برداری از اماکن امنیتی و نظامی و ارسال آن برای افسر موساد در دوران جنگ تحمیلی، تماس با پادگان‌ها و کلانتری‌ها و دادن اخبار و اطلاعات کذب جهت ایجاد جو متشنج و ناامنی و سرگرم کردن نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی برای کار‌های جانبی و دور کردن آنها از ماموریت‌های اصلی، دریافت پول در ازای خیانت به کشور و علم و آگاهی کامل از ارتباط با عوامل دشمن صهیونی، دادگاه یعقوب کریم‌پور را به جرم همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی‌الارض به اعدام محکوم کرد. 

حکم صادره در دیوان عالی کشور تایید و بامداد امروز پس از طی تشریفات قانونی اجرا شد.

ناصر بکرزاده همکار اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به دار مجازات آویخته شد
ناصر بکرزاده فرزند منصور یکی دیگر از عناصر دشمن صهیونیستی نیز به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و همکاری اطلاعاتی با موساد پس از رسیدگی به پرونده و تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شد.

در سال‌های اخیر و با توجه به روند گسترش اقدامات دشمنان برای تلاش به نفوذ و رخنه اطلاعاتی در مراکز و اهداف حساس کشور، سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش داشته است تا افرادی را از طریق فضای مجازی و با وعده‌های پوچ جذب کند. 

نمونه‌هایی از پرونده‌های جاسوسی که نسبت به آنها اطلاع‌رسانی شده است، نشان می‌دهد این افراد فریب‌خورده و خائن خیلی زود شناسایی و به سزای اعمال خود رسیده‌اند.

در یکی از این پرونده‌ها، نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور متوجه می‌شوند، عناصر اطلاعاتی وابسته به دشمن با نام‌های جعلی متفاوت از جمله هاشم، ماریک دادور، حسین و ... مستقر در کشور‌های آسیای شرقی تلاش دارند با بهره‌گیری از فضای مجازی اقدام به نشان و استخدام جاسوس کنند. 

نهاد‌های امنیتی ایران پس از بررسی‌های فنی و اطلاعاتی بر روی تعدادی از سوژه‌ها، به فردی با هویت ناصر بکرزاده مظنون می‌شوند. 

رصد فعالیت‌ها و اقدامات نامبرده نشان داد ناصر بکرزاده در مناطق حساس تردد‌های مشکوک داشته است. 

با توجه به ترددات و ارتباطات مشکوک سوژه در آن بازه زمانی، نهاد‌های امنیتی وارد عمل شده و متهم را دستگیر می‌کنند. 

بکرزاده ارتباط خود با عامل سرویس را اینگونه تشریح کرده است که فردی ناشناس در واتس‌اپ با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به نام هاشم (افسر موساد) عنوان می‌کند از یک شرکت گردشگری در ژاپن بوده و برای جذب توریست به ایران، یک سری اطلاعات عمومی نیاز دارد و در قبال انجام این کار دستمزد مناسبی پرداخت می‌کند. 

متهم نیز پیشنهاد هاشم را پذیرفته و پس از انجام اولین ماموریت مبلغی به کیف پول الکترونیک وی واریز می‌شود. 

در ادامه ارتباط محکوم‌علیه با عامل موساد، هاشم چند فرم پرسش‌نامه پیرامون شهر هدف، پارک‌ها و مساجد، موزه، کتابخانه، اماکن دینی و گردشگری، مدارس، دانشگاه و ادارات، کلانتری‌ها، ادارات اّب، برق و گاز و منازل استیجاری برای وی فرستاده و نامبرده تحقیقات گسترده‌ای در رابطه با این موضوعات انجام داده و مستندات را از طریق واتس‌اپ و ایمیل برای موساد ارسال کرده است.

ناصر بکرزاده همچنین به دستور افسر موساد، مشخصات افراد مهم دولتی، مذهبی و استانی را جمع‌آوری کرده و به عامل سرویس ارسال کرده است. 

در بخش دیگری از همکاری‌های ناصر بکرزاده با موساد، افسر سرویس برای وی مختصات اماکن مورد نظر را ارسال کرده و متهم با گوگل‌مپ به آن اماکن رفته و ضمن تهیه عکس و فیلم، مستندات برای هاشم (افسر موساد) در واتس‌اپ ارسال کرده است. 

متهم همچنین با دستور افسر موساد به چابهار سفر کرده و از اداره دریانوردی و گردشگری، شرکت‌های تجاری داخلی و خارجی فعال در چابهار و چند مکان دیگر اطلاعات جمع‌آوری کرده است. 

در زمان حضور ناصر بکرزاده در چابهار، افسر موساد برای وی آدرس نزدیک به بیست مکان را ارسال کرده و محکوم‌علیه اطلاعات لازم را جمع‌آوری کرده و به افسر ارائه کرد.

بکرزاده در ادامه همکاری خود با موساد، به شهر‌های کرمانشاه، تهران و اصفهان تردد داشته است. عامل موساد به بکرزاده ماموریت داده بود به منطقه نطنز رفته و از محل، مستندات و عکس جمع‌آوری کند. 

پس از شناسایی و دستگیری ناصر بکرزاده، روند رسیدگی به اتهامات وی آغاز و متهم به همراه سه نفر از وکلای تعیینی، به دفاع از خود پرداخت. 

دادگاه با توجه گسترده بودن اقدامات بکرزاده در همکاری با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، نامبرده را به اتهام افساد فی‌الارض به اعدام محکوم کرد.

پرونده به‌دلیل حساسیت و رسیدگی دقیق قضایی، سه مرتبه در دیوان عالی کشور و دادگاه بررسی شد، اما در نهایت دیوان عالی کشور با توجه به قرائن و مستندات موجود، فرجام‌خواهی ناصر بکرزاده نسبت به رای دادگاه را وارد و موجه نداست، زیرا «دادنامه با توجه به محتویات اوراق پرونده و رسیدگی‌های انجام یافته مطابق موازین و مقررات بوده و از حیث استدلال و قواعد دادرسی اشکالی بر آن وارد نبوده و از ناحیه وکلای متهم نیز ایراد و اشکال موجه و مستدلی که موجبات نقض دادنامه را فراهم آورد به‌عمل نیامد». 

برهمین اساس، حکم در دیوان عالی کشور تایید و ناصر بکرزاده به جرم جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی و همکاری اطلاعاتی با موساد، بامداد امروز پس از طی تشریفات قانونی به دار مجازات آویخته شد.

برچسب ها: اعدام ، جاسوس موساد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۲۳
ناشناس
۱۷:۱۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
اینترنتو وصل کنید
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
اگه اینترنت وصل نیست الان چه جوری وارد شدی و کامنت دادی؟
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
اینترنت وصله همین الان
تو باید بگی اینستاگرام رو باز کنید
فعلا صلاح نیست . برو کار کن مرد شو
ناشناس
۱۷:۱۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
عاملان گرانی هم باید دار زد
مشت آهنین
۱۶:۴۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
در تعجبم بعضی برای اعدام یه جاسوس و مزدور وطن فروش دیسلایک میدن،بعضی کلآ رد دادن.نمیتونم درک کنم چنین تفکری رو.
ناشناس
۱۶:۳۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
چقدر جاسوس
ناشناس
۱۵:۳۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
علی لعنت الله
أنا بنت الحسين و الإسلام🇮🇶
۱۵:۲۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
این بهترین خبر امروز و زندگیم بود باید همشون کامل تسویه شن جامعه و ایران به افراد صادق و وفادار نیاز داره نه خائن و وطن فروش نه یه مشت مزدور دلار پرست همه ی زندانیان سیاسی و.....رو اعدام و حذف کنید نذارید فرار کنن خارج از کشور و چهره ی ایران رو خراب کنن امیدوارم یه روز تموم وطن فروش ها خائنین خارج از کشور هم مجازات شن آمین
محمد
۱۵:۱۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خدا رو شکر، تا باد چنین بادا
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
ریش و قیچی دست خودتان هست هر طور صلاحه اقدام کنید
ناشناس
۱۴:۵۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
باید تمام وطن فروشان به سزای اعمالشان برسند
ناشناس
۱۷:۴۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
آنهایی هم که منفی دادن وبا وطن فروشان هستن دیر یا زود بدام خواهند افتاد
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
ولی بعضیا که با حرفاشون تو زمین اسرائیل بازی میکنن دارن ول میچرخن اونارم به حسابشون برسید
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
الحمد الله که به قول تان دارید عمل میکنید وجواسیس موساد و سلطنت طلب را یکی پس از دیگری به سزای خیانت میرسانید و حالا آنها بروند در زندگی ابدی ببینند چه حق الناسی بر گردن دارند و حق با علی است یا معاویه
ناشناس
۱۳:۵۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
به ماچه ، میخواستند خیانت نکنند .
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خب انگار این قوه قضاییه داره یک تکونی می خوره.
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
حیف دیر
ناشناس
۱۳:۳۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
احسنت. باید چنان ادب شوند که درس عبرت شود. با مفسد اقتصادی هم همینگونه کنید چون او هم دشمن ایران است
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خدانگهدراتان سربازان گم نام امام زمان که این انگلهاروازبین میبریدفقط اموال انهامخصوصاخانواده همسروفرزندانهابایدمصادره بشه وخانوادها انهاتبعیدبشن نبایدخانواد۶ انهاباپولهای که اسراعل به انهاداده بعد اعدام خانواده برن بالاشهرهالذت ببرن
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
یکی از اصلی تربن راههای بازدارندگی .جهت حفظ امنیت کشور ‌.. برخورد قاطع با تخریب کنندگان امنیت و محرکین آنست...اعدام و مصادره اموال و تبعید و زندانهای سخت و طاقت فرسا...و انتشار اخبار آنها بسیار تأثیرگذار و امنیت ساز است.همه جای دنیا اینگونه است
ناشناس
۱۳:۲۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
چنتا از گردن کلفتاشونم زندانی کنین
ناشناس
۱۳:۰۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کاش مسبب این گرانی ها و فلاکت مردم رو هم به دار می آویختید
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
مفسدین اقتصادی و قیمت سازان کاسب تحریم که سربازان پیاده نظام موساد هستند را خواهشا دار بزنید. نارضایتی مردم از جمهوری اسلامی و نظام نیست، بلکه اقدامات دلالان حرامخور عامل اصلی نارضایتی هستند.اگر نمی‌توانید اقدامی بکنید بسپارید به بچه های بسیج خودشون میدونن چیکار کنن
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
دوتا خیلی کمه اینارو گله ایی اعدام کنید
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
ماشااله تو این زمینه خیلی فعال و انقلابی عمل میکنید. لطفا در موارد دیگر مثل مفسدین اقتصادی و محتکرین و .... که باعث اینهمه گرونی شدن هم سریع عمل کنید
دکتر محسن ن
۱۲:۲۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
به دلالان سایپاایرانخودرو حلبی سازان با گران‌فروشی ده برابری و سایر دلالان کالاهای مصرفی که خصوصا در دیوار و شیپور در حال قیمت سازی کذایی هستند رحم نکنید
ناشناس
۱۲:۱۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
در کنار خاینین به وطن، مفسدین اقتصادی رو هم اعدام کنید.
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
تشکر از قوه قضاییه
ناشناس
۱۱:۴۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
رحم به وطن فروش و خائن خیانت به مردم ایران.
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
الان چند نفر نون به نرخ روز خور میان میگن اینترنت رو وصل کنید .
البته مهناز افشار و علی کریمی هم همین نظر رو دارند
ناشناس
۱۵:۴۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
اسم این دو تا خوک کثیف وطن فروش نیار
ناشناس
۱۷:۲۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
نادان ساکت
ناشناس
۱۷:۲۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
از کی خط میگیری؟
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
اینترنت مردم رو وصل کنییید
ناشناس
۱۴:۳۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
برو پی کارتتتتت
ناشناس
۱۷:۲۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
۱۴:۳۸تو برو دوغتو بنوش
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
چقدر ما جاسوس داشتیم چرا از قبل جلوی ورود انها را نکردید
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
خسته نباشید همه این خوک های کثیف اعدام کنید
ناشناس
۱۵:۲۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
کاش مادرت تورو دنیا نمیاورد هر دو باهم سقط می‌شدین
ناشناس
۱۱:۱۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
لعنت خدابروطنفروشان پست برده ی کودک کشان خون آشام صهیونیست که مام وطن وشرفشان رابه حراج میگذارندوثابت میکنندکه ازخوک هم پستترند.
ناشناس
۱۱:۱۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
لعنت الله علیهم
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
مردم شریف ایران هر چی ضربه مبخورن از همی وطن فروشان هست
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
درود بر شما 👌
تا باد ، بیش از این بادا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
به درک که دو جاسوس موساد اعدام شدن دست قوه قضایه درد نکنه دست سریازان گمنام امام زمان درد نکنه خدا قوت خدا قوتتون بده خسته نباشید الهییییییی آمین
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
به درک که دو جاسوس موساد اعدام شدن دست قوه قضایه درد نکنه دست سریازان گمنام امام زمان درد نکنه خدا قوت خدا قوتتون بده خسته نباشید الهییییییی آمین
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵
💃💃💃💃به درک واصل شدند ....تا باد چنین بادا....💃💃💃💃💃