سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان:

شایعات درباره تهاجم نظامی دشمن به کرمان و فعال شدن پدافند صحت ندارد

جلالی با رد شایعات منتشر شده درباره تهاجم دشمن متخاصم به استان کرمان و فعال شدن سامانه‌های پدافندی، تأکید کرد: هیچ‌گونه تهاجم یا تهدید امنیتی علیه استان کرمان رخ نداده و وضعیت در سراسر استان کاملا عادی و تحت کنترل است.

باشگاه خبرنگاران جوان - رحمان جلالی با اشاره به برخی شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر فعال شدن پدافند کرمان برای مقابله با اهداف متخاصم گفت: در پی برخی تحرکات از دیشب در منطقه، شایعاتی مبنی بر تهاجم دشمن متخاصم به کرمان و فعال شدن پدافند هوایی مطرح شده که این اخبار صحت ندارد.

وی افزود: از شهروندان می‌خواهیم اخبار و اطلاعات را تنها از منابع رسمی دنبال کرده و به شایعات و فضاسازی‌های رسانه‌ای توجه نکنند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان بیان کرد: امنیت استان کرمان به‌طور کامل برقرار است و هیچ‌گونه جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.

منبع:  استانداری کرمان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.