سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برنامه‌ریزی برای رویداد‌های گسترده ورزشی

سرپرست ورزش کرمان با تأکید بر ضرورت برنامه‌محوری در حوزه ورزش همگانی، خواستار تدوین برنامه سه‌ساله توسعه این حوزه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم سادات بهادر - حجت سلطانی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در نشست با اعضای هیئت ورزش‌های همگانی استان کرمان، با اشاره به ظرفیت گسترده این هیئت در ارتباط با اقشار مختلف جامعه، اظهار کرد: ورزش همگانی یکی از مهم‌ترین حوزه‌های مأموریتی دولت در ورزش است و به دلیل ارتباط مستقیم با عموم مردم، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند است.

وی با بیان اینکه اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو در حوزه ورزش همگانی باید به صورت منسجم ارائه شود، افزود: لازم است برنامه‌های اجراشده از ابتدای سال و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده هیئت به صورت جدول زمان‌بندی‌شده تهیه و ارائه شود تا بتوانیم بر اساس آن برای ادامه مسیر تصمیم‌گیری کنیم.

سلطانی با تأکید بر ضرورت تدوین سند توسعه ورزش همگانی استان، گفت: انتظار داریم یک برنامه جامع سه‌ساله برای توسعه ورزش همگانی کرمان تدوین شود و تمامی کمیته‌ها با ارائه برنامه مشخص، مسیر فعالیت‌های خود را روشن کنند.

سالمندی سالم؛ ضرورتی برای آینده جامعه

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ورزش همگانی را توجه به ورزش سالمندان عنوان کرد و افزود: جامعه به سمت سالمندی پیش می‌رود و باید برای داشتن سالمندانی سالم و پویا برنامه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: بسیاری از دغدغه‌های امروز جامعه مربوط به بیماری‌ها، کم‌تحرکی و هزینه‌های ناشی از نگهداری سالمندان است و اگر بتوانیم با توسعه ورزش، سلامت دوران سالمندی را ارتقا دهیم، بخش زیادی از این مشکلات کاهش خواهد یافت.

سلطانی با اشاره به اهمیت توسعه ورزش در میان کودکان و نوجوانان، خاطرنشان کرد: برای عبور از چالش کم‌تحرکی باید فرهنگ ورزش و تحرک را از سنین پایین در ذهن کودکان نهادینه کنیم تا نسل آینده جامعه‌ای فعال‌تر و سالم‌تر داشته باشد.

احیای ورزش‌های محله‌ای با مینی‌فوتبال و رشته‌های نوین

وی همچنین به استقبال جامعه از طرح مینی‌فوتبال اشاره کرد و گفت: مردم از گذشته در کوچه‌ها و محله‌ها فوتبال بازی می‌کردند و این موضوع علاوه بر ایجاد نشاط، زمینه ارتباط اجتماعی را فراهم می‌کرد؛ امروز احیای این فضا‌ها با برنامه‌هایی مانند مینی‌فوتبال می‌تواند اتفاق مثبتی باشد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان پیشنهاد داد شرایط حضور بانوان در این رشته نیز فراهم شود و افزود: مینی‌فوتبال ورزشی است که هم می‌تواند در مسیر قهرمانی حرکت کند و هم نقش مهمی در سلامت و نشاط اجتماعی داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت رشته کراس‌فیت در استان کرمان، گفت: این رشته از ورزش‌هایی است که می‌تواند آمادگی جسمانی افراد را به شکل مطلوب ارتقا دهد و علاقه‌مندان زیادی دارد؛ باید از ظرفیت و تجربه فعالان این حوزه برای توسعه بیشتر آن استفاده شود.

ورزش؛ جایگزینی برای آسیب‌های اجتماعی در پارک‌ها

سلطانی با تأکید بر ضرورت توسعه ورزش‌های تفریحی در فضا‌های عمومی، اظهار کرد: رشته‌هایی مانند فریزبی که امکان اجرا در پارک‌ها و فضا‌های شهری را دارند، می‌توانند جایگزین مناسبی برای برخی آسیب‌های اجتماعی باشند.

وی افزود: اگر بخواهیم با آسیب‌هایی مانند کم‌تحرکی و برخی رفتار‌های نادرست اجتماعی مقابله کنیم، باید گزینه‌های جذاب و سالم را در اختیار مردم قرار دهیم و ورزش می‌تواند بهترین جایگزین باشد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به ظرفیت بالای هیئت ورزش‌های همگانی، خاطرنشان کرد: این هیئت می‌تواند به مراکز مختلف از جمله مدارس، مجموعه‌های تجاری و فضا‌های عمومی ورود کند و با برنامه‌ریزی مناسب، اقشار بیشتری را درگیر فعالیت‌های ورزشی کند.

سلطانی در پایان خواستار فعال‌تر شدن تمامی کمیته‌های هیئت ورزش‌های همگانی شد و گفت: همه کمیته‌ها باید برنامه مشخص داشته باشند و از ظرفیت رشته‌های مختلف، حتی رشته‌های فکری و تفریحی، برای جذب مردم به سمت ورزش استفاده شود.

وی همچنین بر برگزاری جلسات تخصصی برای برنامه‌های پیش‌رو از جمله رویداد‌های ورزشی بزرگ، برنامه‌های مرتبط با کودک و تفاهم‌نامه‌های همکاری تأکید کرد و افزود: باید از هم‌اکنون برای مناسبت‌هایی مانند هفته ملی کودک برنامه‌ریزی کنیم تا شاهد اجرای برنامه‌های گسترده و اثرگذار باشیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.