مصرف زیاد مواد قندی منجر به ترك پاشنه و پوست دست می شود

يك متخصص پوست گفت: با مصرف مواد قندی و شیرینی ها، کلاژن و آلاسیتن که سبب جوان ماندن پوست می شود آسیب می بینند

نازنین نکویی، متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: با مصرف مواد قندی و شیرینی ها، کلاژن و آلاسیتن که سبب جوان ماندن پوست می شود آسیب می ببنند.
وی در ادامه مطلب خود افزود: کلاژن و آلاستین الیاف پروتئینی انعطاف پذیر و قند مانند هستند که به شاداب ماندن پوست کمک می کنند.
نکویی اظهار داشت: با افزایش سن این الیاف پروتئینی ، شکننده و سخت می شود و انعطاف خود را از دست می دهند بنابراین پوست چروک می شود.
وی تصریح کرد: تحقیقات نشان داده است که خوردن مواد قندی سختی و شکنندگی الیاف پروتئینی پوست را به جلو می اندازد و پوست زودتر از موعد چروک می شود.
نکویی خاطر نشان کرد: از عوامل ترک پاشنه پا و پوست دست مصرف زیاد مواد قندی و در شکسته شدن و سخت شدن کلاژن و آلاستین است.
وی توصیه کرد: اگر پوستی جوان و شاداب می خواهید در مصرف مواد قندی و شیرینی ها استدلال به خرج دهید و تا حد زیادی مصرف ‌آن را کم کنید./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار