ششمین فستیوال فیلم ابوظبی، در فاصله‌ی روزهای ۱۱ تا ۲۰ اکتبر با نمایش ۸۱ فیلم بلند، ۸۴ فیلم کوتاه، ۸ اکران اول و ۱۹ جایزه برگزار شد که در این میان جایزه‌ی بهترین فیلم (یک خانواده محترم) و بهترین بازیگر زن (گلشیفته فراهانی) در بخش «افق‌های نو» این جشنواره به گلشیفته فراهانی اهدا شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، ششمین فستیوال فیلم ابوظبی، در فاصله‌ی روزهای ۱۱ تا ۲۰ اکتبر با نمایش ۸۱ فیلم بلند، ۸۴ فیلم کوتاه، ۸ اکران اول و ۱۹ جایزه برگزار شد که در این میان جایزه‌ی بهترین فیلم (یک خانواده محترم) و بهترین بازیگر زن (گلشیفته فراهانی)  در بخش «افق‌های نو» این جشنواره به گلشیفته فراهانی اهدا شد.
 
 
هرچند که جایزه‌ی فیلم «یک خانواده محترم» بدون حضور عوامل ایرانی فیلم، به تهیه‌کننده‌ی فرانسوی آن اهدا شد، اما گلشیفته فراهانی که بازیگر مقیم پاریس است، برای دریافت جایزه‌ی خود به روی صحنه رفت. دیگر نماینده‌ در این فستیوال، نیکی کریمی، بازیگر و کارگردان ایرانی بود که در هیات داوران جشنواره حضور پررنگی داشت.
 
 
 
آرزوی گلشیفته فراهانی برای حضور در آمریکا و بازی در کنار چهره های مطرحهالیوود خیلی زود به پایان رسید؛ او که حاضر شد تن خود را برای بازی در کناربازیگران سینمای آمریکا به فروش گذارد، نهایتا به بازی در فیلم های دسته چندمیکشورهای دیگرقانع شد.
 
 
 

 
در این جشنواره نیکی کریمی نیز حضور داشت؛ او که تا پیش از این با در آغوش گرفتن بازیگر مرد سینمای ایران خبرساز شده بود، این بار نیز با پوشش نامتعارف خود در آن جشنواره بار دیگر به خبرهای داخلی راه باز کرد تا همچنان کارنامه بداخلاقی خود را با نمره های منفی مخاطبان سیاه نماید؛ شاید او نیز به مانند گلشیفته فراهانی نتواند حدنصاب لازم برای بازی در سینمای ایران را کسب نماید و ممکن است از ادامه تحصیل در این حوزه باز ماند!
 
گفتنی است پیش از این نیز فاطمه متعمدآریا با عکس های نامتعارف خود مورد بازخواست و پیگری قضائی قرار گرفت و از ادامه فعالیت او در سینما جلوگیری به عمل آمد.
منبع: ما هستیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۱
در انتظار بررسی: ۶
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۷ ۰۶ شهريور ۱۳۹۴
واقعا که...... جایی برای هیچگونه حرفی نگذاشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۳ ۱۹ فروردين ۱۳۹۲
خداوند هدایت شان کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۱ ۱۹ فروردين ۱۳۹۲
خداوند هدایت شان کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۱۱ اسفند ۱۳۹۱
انکس که خود رانشناخت خدایش رانشناخت به خانمها توصیه میشود به دور از هرگونه حرف وحدیث سیاسی فاطمه (ع) را الگوی خود قرار دهید تا به هر ذلتی تن ندهید
Iran (Islamic Republic of)
احمد علی جهان بین
۰۹:۲۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۱
خداوند هر دوی شما را هدایت کند و توفیق دهد که به خویشتن خویش برگردید و عزت وشرافت خود را حفظ کنید
Iran (Islamic Republic of)
حافظ
۲۳:۱۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۱
چه جوری بر گشتن ایران ؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۸ ۰۱ آذر ۱۳۹۱
این خانم پیروزی را خراب میکند
Iran (Islamic Republic of)
قباد
۱۴:۳۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۱
خوشمان آمد
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۹:۴۷ ۲۴ آبان ۱۳۹۱
عجب آدمای بی جنبه ای پیدامیشن
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۶:۳۷ ۲۴ آبان ۱۳۹۱
واقعا برا بعضی ها متاسفم که خیلی زود خودشون و فرهنگشون رو بی اهمیت جلوه میدن
Iran (Islamic Republic of)
چترودی
۱۱:۴۹ ۲۴ آبان ۱۳۹۱
متاسفم براشون.خانم کریمی بازیگر محبوب من بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۲ آبان ۱۳۹۱
اصلا جایی واسه نظر نذاشتن اخه چی باید گفت خب دینشون رو عوض کنن ابرو مسلمونا رو بردن
Iran (Islamic Republic of)
ali
۱۹:۵۰ ۱۷ آبان ۱۳۹۱
امان از زودباوری و جهل
Iran (Islamic Republic of)
یاور
۱۵:۲۱ ۱۳ آبان ۱۳۹۱
اهمیت خانواده و خانواده داری اینجا معلوم میشه
Iran (Islamic Republic of)
رهیش
۲۳:۳۹ ۱۲ آبان ۱۳۹۱
یاد بگیریم که به هم احترام بگذاریم
۱۲۳