مشهد/

برنج ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد

براساس تحقیقات انجام شده انجام گرفته، مصرف مداوم برنج سفید می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، در سراسر جهان میلیون‌ها نفر از دیابت نوع 2رنج می‌برند و تعداد بسیاری نیز از ابتلای خود به این بیماری خاموش بی‌اطلاع هستند.

این بیماری هر روز در سراسر جهان رو به افزایش است و از این‌رو متخصصان بیشتری برای شناسایی دقیق‌تر عوامل پر خطر در بروز دیابت در حال بررسی هستند.

یكی از این عوامل، افزایش مصرف برنج سفید است كه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

مصرف برنج حدود یك تا دو بار در هفته بسیار مناسب است، اما این میزان در كشورهای آسیایی بسیار بیشتر است به‌طوری كه اغلب افراد هر روز، به‌عنوان وعده اصلی غذایی از آن استفاده می‌كنند .

البته این تاثیر خیلی عجیب نیست، زیرا برنج سفید حاوی مقدار زیادی قند است و از این‌رو با فاصله كمی پس از خوردن آن، مقدار زیادی گلوكز در خون آزاد می‌شود اما این فرآیند در برنج قهوه‌ای به آرامی صورت می‌گیرد كه به دلیل مقادیر فراوان فیبر و منیزیم موجود در آن است.

بنابراین توصیه می شود مصرف برنج را حداقل به سه بار در هفته کاهش دهید./س

برچسب ها: برنج ، ابتلا ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.