کله پاچه بخوريم يا نه؟

مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسرید و کلسترول در آن، باید محدود شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ وجود تری گلیسرید و مخصوصا کلسترول در این ماه غذایی می تواند برای عروق و شریانها و در نهایت قلب مضر باشد.

 مصرف زیاد کله پاچه مخصوصا در افراد سالخورده می تواند منجر به کاهش انعطاف عروق و در نتیجه سفتی آنها و در نهایت رسوبات چربی در عروق شود.

زبان گاو و گوسفند سرشار از ویتامین‌های گروه B مخصوصاً ویتامین B12 است و ۱۰۰ گرم زبان گوساله حدود ۱۳۰ کیلوکالری انرژی و ۱۰۰ گرم زبان گوسفند حدود ۲۶۰ کیلو کالری انرژی دارد.

كله‌ پاچه غذایی بسیار سنگین است كه می‌تواند موجب مشكلات گوارشی شود ؛ بهتر است كله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام می‌تواند، موجب بی‌خوابی و ناراحتی‌های معده شود.

اما مصرف متعادل کله پاچه فوايدي هم دارد پروتئین موجود در کله‌ پاچه برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن بسیار مفید است.


نکته: باید توجه داشت که مصرف بی رویه این ماده غذایی در نهایت بستر را برای ایجاد لختگی و رسوبات و در نتیجه بسته شدن عروق فراهم می کند.

برچسب ها: کله پاچه ، کلسترول ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار