معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: باید به ریشه‌های دینی سیر و سفر بیشتر توجه شود چرا که در این صورت برای رشد صنعت گردشگری آذربایجان غربی کمک شایانی می‌شود.

حسین امامی در گفت‌و‌گو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: به اهمیت سفر کردن در کتب دینی مختلف سفارش زیادی شده به طوری که ائمه معصوم (ع) و اولیای دینی در روایات مختلف این موضوع را مورد تاکید قرار داده‌اند بنابراین می‌طلبد این قبیل توصیه‌ها را استخراج کرده و با الهام گرفتن از این موارد برای رشد صنعت گردشگری آذربایجان غربی تلاش کرد.

وی با اظهار به اینکه در قرآن کریم نیز به این مقوله پرداخته می‌شود، تصریح کرد: سفر کردن به مناطق مختلف در بالا بردن سطح شناخت از جامعه، ایجاد انگیزه برای کسب آگاهی از محیط پیرامون، به وجود آمدن نشاط مضاعف بین خانواده‌ها، کسب بصیرت نسبت به عالم هستی و شناخت مخلوقات خداوند متعال تأثیر قابل توجهی دارد بنابراین اولیای دینی، مردم را متوجه اهمیت این موضوع کرده و آن‌ها را به سفر رفتن توصیه کرده‌اند.

وی با اظهار به اینکه از طریق سرلوحه قرار دادن این رهنمودها برای ایجاد امکانات رفاهی و سیاحتی تلاش می‌شود، ادامه داد: سیاست کلی سازمان بر این مبنا استوار است که برای اقشار مختلف مردم اعم از افراد متمکن و کم‌درآمد جامعه امکانات رفاهی مناسبی طراحی و ساخته شود تا به دلیل مشکلات مالی از سفر کردن بی‌بهره نمانند.

امامی با اشاره به اینکه تعهد آذربایجان غربی برای ورود گردشگر خارجی 700 هزار نفر است، بیان داشت: با وجودی که بخشی از برنامه‌های ستاد تسهیلات سفرهای دائمی آذربایجان غربی با ماه مبارک رمضان مصادف شد، ولی با این همه برای تحقق درصد قابل توجهی از این آمار تلاش می‌شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با بیان اینکه تاکنون رقم قابل توجهی از این آمار تحقق یافته است، اظهار داشت: برای تحقق کامل این آمار یا درصد زیادی از آن به طور مستمر تلاش می‌شود، ولی لازمه این امر فراهم کردن زیرساخت‌ها با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.