چند نکته در رابطه با پلاستیک های PVC

پلاستیک های PVC نباید با هیچ وجه در هنگام پخت غذا نزدیک حرارت باشند.

مریم دهداب دانشجوی دکتری شیمی فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت:  مواد اولیه پلاستیک هایی که روی ظرف غذا می کشند و بطری های روغن مایع از جنس PVC هستند.

وی در ادامه گفت: این گونه از پلاستیک به هیچ وجه نباید نزدیک حرارت در هنگام پخت غذا شوند زیرا که گرما باعث آزاد شدن مواد شیمیایی درون PVC شده و به درون مواد غذایی در حال پخت نفوذ می کند که باعث اختلالات هورمونی می شود.

دهداب خاطر نشان کرد: پس تا جایی که می توانید از استفاده ظروف با این جنس خودداری کنید و هرگز مواد را با پلاستیک رویش در مایکرویو نگذارید.

این دانشجوی دکتری افزود: این PVC ها بد قلقند و به راحتی بازیافت نمی شوند.

برچسب ها: pvc ، پلاستیک ، ظروف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.