معاون سیاسی و امنیتی استان هرمزگان گفت : انتخابات 92 باید مظهر وحدت و مشارکت تمام عیار ایرانیان معتقد و ملتزم به تمامی اصول قانون اساسی باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ، گل محمد بامری افزود: رقابت های انتخاباتی باید بیانگر و جلوه گاه اقتدار ، وحدت ملی رجل سیاسی ایران باشد به همین دلیل وحدت ملی در سایه تبعیت محض از قانون اساسی ضامن برگزاری یک انتخابات شکوهمند و چشیدن طعم نتیجه گوارای آن برای عموم مردم خواهد بود.

وی تصریح کرد : جريان فتنه 88 جريان باطلي بود كه مبنايش گفته ‌هايي بود كه صحت نداشت اما منافقين ، جريان بيگانه و قدرت طلب دست به دست هم دادند تا ضربه ‌اي را وارد كنند اما اين ضربه نه تنها نفعي براي آنها نداشت ، بلكه بالعكس به ضرر آنها تمام شد.

بامری اظهار داشت : جریان فتنه در سال 88 چون انتخابات را باخته بودند با تبلیغات سوء زمینه های حضور دشمنان را فراهم ساختند و درحال حاضر نیز سعی در کمرنگ کردن نقش مردم در انتخابات 92 را پیش رو دارند.

وی خاطرنشان کرد: مردم بزرگوار ایران اسلامی همیشه در عرصه های مختلف حضور فعال داشته و این بار هم نیز در انتخابات 92 نیز با حضور خود مشارکت حداکثری را خلق خواهند کرد به همین روی دشمنان از این اقدام خشمگین و تلاش دارند زمینه های دلسردی مردم را فراهم کنند.

بامری با اشاره به تحریم هایی اخیر دشمنان یادآور شد: در راهپیمایی 22 بهمن ملت ایران نشان داد که تحریم ها و برنامه های دشمنان بی اثر بوده است./س

برچسب ها: حضور ، مردم ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.