
پیرهادی خبر داد:
فقط یک قطعه در بهشت زهرا برای دفن اموات باقی مانده است
وي با اشاره به اينكه برخي از چربي ها، زمينه بروز ديابت را در افراد بوجود مي آورند، گفت: به طور كلي، كاهش مصرف لبنيات پرچرب، گوشت قرمز، حذف غذاهاي سرخ كرده و تنوري در پيشگيري از بروز چربي خون در بيماران ديابتي پيشگيري مي كند.
اين فوق تخصص اظهار داشت: مبتلايان به ديابت نوع يك براي پيشگيري از بروز يبوست و كاهش سطح كلسترول بايد روزانه 35-20 گرم فيبر (الياف غذايي) مصرف كنند چون فيبر موجب شده تا قند غذاها به كندي جذب روده ها شود.
خديوي اظهار داشت: مصرف سبوس گندم، ميوه و سبزيجات تازه، مصرف سالاد با روغن
زيتون و آبليمو و دانه هاي سويا براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است چون سويا
تنظيم قند و انسولين خون بدن را برعهده دارد./ع2