میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار دارند.

دکتر مهین سبحانی جراح متخصص زنان در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در طول بارداری به دلیل ریفلاکس اسید معده زنان باردار باید تعداد وعده غذا را بیشتر و در عوض در هر وعده مقدار کمتری غذا بخورد.

وی افزود: این مواد غذایی باید بیشترین و کم چرب بوده تا به کارکرد دستگاه گوارش کمک کند و در ضمن تمام ریز مغذی ها ویتامین ها و مینرال های مورد نیاز را به بدن مادر برساند.

این متخصص خاطرنشان کرد: میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار بازی می کنند.

سبحانی اظهار داشت: ماست، غلات، شیر شکلات، نان تست، سالاد  ،مرکبات و سیب به ترتیب از میان وعده های انرژی از صبحگاهی و ضد تهوع هستند که مصرف آن بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: مصرف آب معدنی حاوی منیزیم از بروز خستگی گرفتگی عضلات و یبوست در زنان باردار پیشگیری می کند.

شایان ذکر است: میوه های خشک حاوی فروکتوز و انواع ویتامین هاست که تا وعده بعد زنان باردار را سیر نگه می دارد./ع2

برچسب ها: باردار ، خون ، قند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار