آیت الله نوری همدانی عنوان کردند: برای جوان مجرد همچون ایجاد شغل و موقعیت باید از سوی دولت و حاکمیت صورت گیرد و همچنین برای افزایش جمعیت باید در اجتماع کارهای فرهنگی صورت گرفته تا مردم تشویق شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، آیت الله نوری همدانی با اشاره به آسیب‌های تاخیر در ازدواج ادامه دادند: متاسفانه طی چند سال گذشته مهریه‌ها بسیار زیاد شده و توقع های افراد نیز افزایش یافته و اینها مسائلی است که باید توسط خطیبان و صاحبان منابر برای مردم توضیح داده شود و با ارائه تسهیلات ازدواج صورت گیرد.

ایشان عنوان کردند: برای این عمل صدا و سیما باید همکاری کند و دست کم هفته ای یک ساعت را در اختیار علما و مراجع قرار دهد تا مسائل و مشکلاتی که 90 درصد مردم با آن مواجه هستند را تبیین کنند اما متاسفانه این زمان به آن ها تخصیص نمی یابد.

این مرجع تقلید شیعیان افزودند: برای پاسخ به مشکلات مردم ما فتوا می‌دهیم اما این عمل کافی نیست مسائل و مشکلات باید در صدا و سیما با بیان آیات و احادیث برای مردم تبیین شود./س

برچسب ها: قم ، دولت ، جوانان ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.