به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ در بیشتر پلو خورشت ها از گوشت و مرغ استفاده می شود و در طعم های گوناگون در رستوران ها سرو می شود. 
 
1- جیرجیرک کمبوج 
2- خورشت تام یام ( با طعم ترش):  نوع جالبی از خورشت ها محسوب می شود که طعم تند قره قوروت دارد. 
3- پد تايلندي4-  کوفته میگو پلو: خورشت محبوب در هنگ کنگ که از گوشت خوک تهیه می شود. 
5- پلوخورشت ساندویچ: در نیویورک که از گوشت های ادویه ای تهیه می شود. 
6- پلوخورشت چینی: که در تمام اغذیه فروشی های چین به فروش می رسد و از شانه گاو در تهیه آن استفاده می شود و آن را با نان باگت ترد مصرف می کند. 
انتهای پیام/