اگر بعد از افطار بی‌حال می‌شوید، حتما بخوانید

شاید شما هم به دنبال مصرف یک افطاری پرحجم و پرکالری، دچار حالاتی مثل تعریق و سنگینی و بی حالی شده باشید. متخصصان تغذیه، دریافت بالای مواد قندی را عمده‌ترین علت این حالات می‌دانند.

محمدجواد حسین‌زاده،‌ متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: انتخاب ناصحیح مواد غذایی در وعده افطار و سحر، بروز ضعف و بی‌حالی بعد از این وعده‌ها را به دنبال دارد. از آنجایی که مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده، ترشح سریع انسولین و به دنبال آن کاهش قند خون را به دنبال دارد، فرد دچار حالاتی مثل بی‌حالی و عرق می‌شود.

حسین‌زاده ادامه داد: در مواردی عرق، تهوع و استفراغ و بی‌حالی بعد از وعده افطار و سحر را به عنوان سندروم داپینگ معرفی می‌کنند. این سندروم بیشتر در افرادی که مشکلاتی در دستگاه گوارش دارند، مشاهده می‌شود و کمتر مربوط به نوع تغذیه افراد است.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: انتخاب کربوهیدراتهای پیچیده و همچنین غلات سبوسدار، ماکارونی سبوسدار مانع بی‌حالی و افت قند خون پس از افطار و سحر می‌شود و از آنجایی که این قند‌ها به تدریج آزاد می‌شوند، فرد در طول روز دچار افت قند خون نمی‌شود. به علاوه مصرف مواد غذایی سبوسدار، به علت اینکه دیرتر از معده خارج می‌شوند، فرد را سیر نگه می دارند.


انتهای پیام/
برچسب ها: افطار ، بی حالی ، تهوع ، سحری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
بعد افطار بی حالی ضعف و سر گیجه