بستنی هایی که رنگ عوض می کنند! +عکس

"مانوئل لینارس" یک فیزیکدان اسپانیایی است که به تازگی رشته خود را به تخصص آشپزی تغییر داده است و با ترکیب کردن فیزیک و آشپزی توانسته است بستنی های جالبی را طراحی کند که در حین آب شدن تغییر رنگ می دهد.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، در فصل تابستان بهترین خوراکی در تمام دنیا بستنی است. بستنی کوچک و بزرگ نمی شناسند و در این آفتاب سوزان همه عاشق آن هستند. خوردن بستنی می تواند دمای بدن را کاهش دهد و مانع از گرما زدگی شود اما انتخاب بهترین بستنی خود یک چالش بزرگ است.

زمانی که می خواهید بستنی بخرید در میان چندین طعم سردرگم می شوید و به نظرتان شاید دیگر طعمی نمانده باشد که برای بستنی کشف نشده باشد ولی این نکته اشتباه است هنوز هم دانشمندان به دنبال کشف بستنی های جدید هستند.



"مانوئل لینارس"  یک فیزیکدان اسپانیایی است که به تازگی رشته خود را به تخصص آشپزی تغییر داده است و با ترکیب کردن فیزیک و آشپزی توانسته است بستنی های جالبی را طراحی کند که در حین آب شدن تغییر رنگ می دهد.

این دانشمند 37 ساله نام بستنی خود را "xamaleon" نامیده. این بستنی ابتدا بنفش است ولی پس از آب شدن کم کم به صورتی تبدیل می شود. طبق بررسی ها این بستنی از کمی توت فرنگی، بادام، موز، پسته، شکلات و وانیل تشکیل شده است ولی هیچ نکته دیگری به بیرون درز نکرده است.

این بستنی در منطقه بارسلون و کاتالانیا محبوب شده است و به زودی به تمام دنیا معرفی خواهد شد. با همه طعم هایی که تا به حال تست کرده ایم اما خوردن این بستنی کمی هیجان تازه به همراه دارد.




اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد حسن درانی
۱۸:۲۱ ۱۰ مرداد ۱۳۹۳
هووووووووووووووووووووم یامیییییی
Iran (Islamic Republic of)
sjp
۱۵:۴۳ ۰۹ مرداد ۱۳۹۳
مشخص که نشد چرا رنگ عوض میکنه!؟ شاید مواد الکلی توش باشه! حالا بیاد ایران میفهمیم! چنان مهندسی معکوس روش انجام بدن که از دو رنگ به هفت رنگ تغییر شکل بده!!!
Iran (Islamic Republic of)
یوسف
۱۱:۵۲ ۰۷ مرداد ۱۳۹۳
جالبه انشاالله هرچه زودتر تو ایران کشف بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۳
ice cream یا همون کریم یخی خودمون
داستانش جالبه برید بخونید . این کلمه برگرفته از نام یک ایرانیست