فرمانده انتظامي لرستان با اشاره به کاهش 40 درصدي انواع سرقت در تيرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در سطح استان ، ايجاد نظم و امنيت در جامعه را نوعي جهاد در جامعه دانست و بر تحكيم آن سفارش كرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛ سردار قنبری با اشاره به عملکرد مطلوب قرارگاه مبارزه با سرقت در انهدام باندهاي سارقان حرفه‎اي در استان، ادامه داد : چنانچه در سازمان پليس نظم و انضباط رعايت نشود، در دست يابي و رسيدن به اهداف خود دچار خلل و مشكل خواهد شد.

قنبری ضمن تأكيد بر حفظ آراستگي ظاهري، رعايت انضباط معنوي و نحوه برخورد صحيح با مردم خاطرنشان كرد: همواره بايد به دنبال تحرك، پويايي و توسعه كيفي ماموريت‎ها باشيم تا بتوانيم امنيتي را كه براي مردم فراهم شده است را حفظ كنيم.

این مقام انتظامی از فرماندهان ، رؤسا و مديران خواست با توجه به مقررات و آيين نامه‎ها ، وضعيت يگان و قسمت مربوطه خط مشي‎هاي خود را به صورت صريح و روشن و با صدور دستورالعمل‎هاي تكميلي و روش‎هاي جاري تعيين كنند و در جهت ارتقاء دانش كاركنان جمعي اهتمام بيشتري داشته باشند.
انتهای پیام/ز
برچسب ها: کاهش ، سرقت ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.