وی در ادامه افزود: آجیل نباید هرگز شور باشد زیرا آجیل با نمک باعث تشنگی در فرد میشود.
بزرگمهر با اشاره به خواص آجیل خاطر نشان کرد: آجیل سرشار از مواد مغذی است بنابراین میتوانید بعد از افطار چند عدد بادام، فندوق و پسته مصرف کنید ولی نباید زیاده روی کنید.
رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: آجیل چون چربی بالایی دارد احساس سیری به شخص دست میدهد و جانشین غذای اصلی او میشود این در حالی است که نمیتوان آن را به عنوان یک وعده غذای اصلی به حساب آورد .
وی تاکید کرد: گردو جزو مغز دانههاست روزهداران میتوانند در وعده افطار همراه با نان و پنیر گردو مصرف کنند مصرف گردو با پنیر از اثرات شاید مضر پنیر در حافظه میکاهد به همین دلیل مصرف گردو با پنیر توصیه میشود.
انتهای پیام/