رییس انجمن تغذیه ایران گفت: آجیل با چربی بسیار بالا و به عنوان یک وعده غذایی سنگین سبب اضافه وزن در فرد می‌شود لذا در مصرف آن زیاده روی نشود.

برلیانت بزرگمهر رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  اظهار کرد: مصرف آجیل در ماه رمضان مفید است ولی به دلیل چربی بسیار بالای آن سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود لذا روزه داران باید در مصرف آن زیاده روی نکنند. 

وی در ادامه افزود: آجیل نباید هرگز شور باشد زیرا آجیل با نمک باعث تشنگی در فرد می‌شود. 

بزرگمهر با اشاره به خواص آجیل خاطر نشان کرد: آجیل سرشار از مواد مغذی است بنابراین می‌توانید بعد از افطار چند عدد بادام، فندوق و پسته مصرف کنید ولی نباید زیاده روی کنید. 

رئیس انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: آجیل چون چربی بالایی دارد احساس سیری به شخص دست می‌دهد و جانشین غذای اصلی او می‌شود این در حالی است که نمی‌توان آن را به عنوان یک وعده غذای اصلی به حساب آورد .

وی تاکید کرد: گردو جزو مغز دانه‌هاست روزه‌داران می‌توانند در وعده افطار همراه با نان و پنیر گردو مصرف کنند مصرف گردو با پنیر از اثرات شاید مضر پنیر در حافظه می‌کاهد به همین دلیل مصرف گردو با پنیر توصیه می‌شود. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار