بر اساس این اطلاعیه، تولیدکنندگان موظفند برای تولید زولبیا و بامیه از روغن های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است استفاده کنند در غیر اینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
در این اطلاعیه همچنین توصیه شده است: زولبیا و بامیه و محصولات مشابه، پس از تولید در محل خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه (حشرات، گرد و خاک و ...) نگهداری شود.
اداره کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری از مصرف کنندگان خواست برای اطمینان از علامت استاندارد انواع خوراکیها، شماره 10رقمی ذیل علامت استاندارد درج شده بر روی محصول را به سامانه 10001517 پیامک نمایند.
انتهای پیام/س