حساسیت های غذایی کودکان در بوفه مدارس

طبق بررسی های اخیر پزشکان، حساسیت های غذائی و آلرژی های مختلف در کودکان افزایش زیادی پیدا کرده و این موضوع در حالی است که بوفه ها و مراکز تهیه غذا در مدارس کاملا از این موضوع غافل هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان  ، پژوهشگران ایتالیایی در گزارشی که اخیرا منتشر شده اعلام کردند در بسیاری از کشورها از جمله ایتالیا، فقدان دستورالعمل هائی که به مسئولان مدارس اطلاعاتی درباره نحوه مواجهه و برخورد با حساسیت های غذائی و آلرژی های کودکان را بدهد، یک معضل اساسی محسوب می شود.

اخیرا موسسه ایی تحقیقاتی در شهر روم اقدام به مطالعه و بررسی میزان حساسیت های غذائی در نوزادان کرده است که بر اساس این تحقیقات، ۲ تا ۳ درصد از کودکان زیر سه سال و بین یک تا سه درصد از کودکان دوره پیش دبستانی و یک درصد از کودکان سنین بالاتر به صورت حاد و جدی از حساسیت به مواد غذائی رنج می برند. در این مطالعات از مدارک پزشکی و پرونده های موجود در بیمارستان مخصوص کودکان استفاده شده است.

مطالعات فوق بیانگر این موضوع است که مشکل اصلی در مواجهه با حساسیت های مختلف کودکان، بیشتر معطوف به مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی است اما در عین حال این معضل در مدارس نیز به طور ویژه ای به چشم می خورد. برای بررسی این مسئله پژوهشگران به مطالعه و آمارگیری از دو شهر به عنوان جامعه نمونه دست زدند و مشخص شد که شهر روم دارای حداقل ۲۰ هزار کودک دارای سطح بالای حساسیت غذایی بوده و این رقم در شهر لاتزیو به ۵۰ هزار نفر می رسد.

منبع: مهر
انتهای پیام/
برچسب ها: بوفه ، مدرسه ، حساسیت ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار