همدان؛

پیشگیری از کیست تخمدان با مصرف شیرینی شکر و مواد نشاسته ای

یک متخصص زنان وزایمان گفت: مصرف محدود شیرینی شکر ومواد نشاسته ای مانند: نان برنج، ماکارانی، سیب زمینی از بروز کیست تخمدان پیشگری میکند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ربیعی افزود: نقش رژیم غذایی در این خصوص اثبات شده است.

وی تصریح کرد : از مواد غذایی دارای قند های  ساده مصنوعی مثل شیرنی، کیک، کلوچه، قند وشکرتا حد ممکن اجتناب شود وقندهای طبیعی مانند: خرما، توت و کشمش بیشتر مصرف کنند وماد نشاسته ای تا حد امکان محدود شود و رژیم غذایی بیشتر شامل غلات حبوبات ومواد پروتینی وکربوهیدرات ها یا همان قند میوه باشد.

متخصص زنان وزایمان تاکیید کرد: برای پیشگری از بروز کیست تخمدان از مصرف غذاها ومحصولات لبنی پر چرب غذاهایی سرخ کردنی وگوشت قرمز اجتناب شود و بیشتر میوه وسبزیجات تازه استفاده شود.

ربیعی ادامه داد: ورزش کردن به منظم شدن وضعیت هورمونی بدن کمک میکند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.