ضرب‌الاجل توقف تولید روغن‌های نیمه جامد تا پایان سال

رییس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مهلت تعیین شده برای توقف تولید روغن‌های نیمه جامد را تا پایان سال 95 اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛  دکتر زهرا عبداللهی درخصوص مهلتی که به کارخانجات تولید روغن برای توقف روند تولید روغن‌های نیمه جامد داده شده است، گفت: تا پایان سال 95 به کارخانجات روغن فرصت داده شده است که تولید روغن‌های نیمه جامد را حذف کنند و دیگر روغن نیمه جامد نداشته باشیم و به جای آن روغن مایع با اسید چرب ترانس زیر دو درصد داشته باشیم.

وی افزود: اکنون در کارگروه تخصصی متشکل از سازمان استاندارد، غذا و دارو ، دفتر بهبود تغذیه و صنایع غذایی، استاندارد قند، نمک، شکر و روغن در محصولات غذایی در حال بازنگری است.

دکترعبداللهی ادامه داد: برای آن دسته از محصولاتی که بازنگری شده‌اند، با ابلاغ سازمان استاندارد باید موارد مربوطه اصلاح و اجرا شود. در حال حاضر استاندارد نمک در تمام مواد غذایی بازنگری و ابلاغ شده است. بر این اساس باید استاندارد نمک به 1.8 درصد کاهش پیدا کند و بیشتر نباشد و در حال تلاش هستیم که این میزان نیز به یک درصد برسد.

 وی افزود: این کاهش میزان باید به تدریج انجام شود که روی طعم و مزه مواد غذایی تاثیر نگذارد و ذائقه سازی شود. همچنین در زمینه کاهش نمک در پنیر، رب گوجه فرنگی، تن ماهی و دیگر محصولات غذایی نیز کار شده و استاندارهای آن تغییر کرده است.

دکتر عبدالهی در پایان با بیان این که  کاهش قند نوشابه‌ها هم در حال ابلاغ است، افزود: بر روی شیرهای طعم‌د‌ار نیز باید کار شود که میزان قند آن پایین آید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار