بندرعباس؛

بهره برداری از۴۰۰ پایگاه تغذیه سالم درمدارس هرمزگان

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: ۴۰۰ پایگاه تغذیه سالم درمدارس هرمزگان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ علی کرمپور هدف از اجرای این طرح را تامین و تغذیه میان وعده دانش آموزان درساعات مدرسه و فرهنگ سازی همراه با ارائه الگوی غذایی مناسب عنوان کرد.

وی افزود: از این پس مجوز بهره برداری و نظارت بر بوفه مدارس برعهده سازمان دانش آموزی استان است.

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: انواع کیک و کلوچه، بیسکویت، سالاد میوه و سایر اقلام مجاز خوراکی با تاریخ تولید به روزدر بوفه مدارس عرضه می شود.

کرمپور افزود:عرضه مواد غذایی غیرمجاز همچون انواع چیس، آدامس های حاوی قند،سوسیس، کالباس، همبرگرهای بدون بسته بندی وفاقد مجوزهای بهداشتی، انواع سالاد الویه، لواشک،فلافل، سمبوسه، انواع اشترودل، بستنی یخی، پاستیل، انواع پیراشکی، نوشابه های گازدار و یخمک دربوفه مدارس ممنوع است.

وی مهمترین ویژگی های بوفه مدارس را استفاده از فضای بهداشتی استاندارد، یخچال فریز، و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی و وجود متصدی دارای کارت بهداشت عنوان کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: فرهنگیان و اولیا در صورت مشاهده تخلف می توانند موارد تخلف را به شماره ۱۰۰۰۸۳۰پیامک کنند.

انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.