بندرعباس؛

جوجه ریزی بیش از ۱۰ میلیون قطعه ای در مرغداری های هرمزگان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰ میلیون و ۸۶ هزار قطعه در واحد های مرغداری های هرمزگان جوجه ریزی شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان پورطرق پیش بینی کرد ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید شود.

وی افزود: برآورد نیاز استان به گوشت مرغ ۲۹ هزار و ۷۰۰ تن است که تا پایان سال ۲۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: شهرستانهای بندرعباس و بستک مناطق عمده تولید گوشت مرغ هرمزگان هستند.

هرمزگان ۳۲۹ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی ۶میلیون و۷۰۰ هزار قطعه در هر دوره فعال دارد که در صورت وجود بازار مناسب توان تولید ۳۵ هزار تن گوشت مرغ وجود دارد.

انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.