به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ وحیدی با بیان اینکه این پرنده شکاری تحویل اداره محیط زیست شهرستان شیروان شد، یادآور شد: در این رابطه متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.سرهنگ 'مسعود وحیدی' امروز در تشریح این خبر گفت: در پی اخبار رسیده مبنی بر نگهداری و فروش پرندگان شکاری توسط فردی در یک منزل مسکونی، بلافاصله ماموران کلانتری 11 امام علی (ع) این شهرستان وارد عمل شدند.
این مقام انتظامی بیان داشت: پس از اطمینان از صحت خبر با دستور کتبی مقام قضایی و با همکاری اداره محیط زیست شهرستان شیروان، ماموران انتظامی منزل متهم را بازرسی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان شیروان با بیان اینکه متهم از قاچاقچیان سابقه دار در زمینه خرید و فروش پرندگان شکاری بوده، خاطرنشان کرد: ماموران در بازرسی از منزل وی یک بهله پرنده شکاری بنام سارگپه کشف کردند که ارزش آن بنابر اعلام کارشناس سازمان محیط زیست 50 میلیون ریال است.
سرهنگ وحیدی با بیان اینکه این پرنده شکاری تحویل اداره محیط زیست شهرستان شیروان شد، یادآور شد: در این رابطه متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.
وی در پایان تاکید کرد: جامعه و محیط زیست هیچ گونه تعرض به بیت المال و طبیعت را برنمی تابد و نیروی انتظامی به عنوان مجری قانون با متخلفان و شکارچیان به شدت برخورد خواهد کرد.
