ژاپنی ها و غذایی از جنس چوب!

یک شرکت نساجی در اوزاکای ژاپن، از سیستم پارچه بافی استفاده کرده تا سلولز غیر قابل هضم درخت‌ها را با گیاه «کون‌نیاکو» ترکیب کند و آردی سرشار از فیبر به دست آورد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک شرکت نساجی در اوزاکای ژاپن، از سیستم پارچه بافی استفاده کرده تا سلولز غیر قابل هضم درخت‌ها را با گیاه «کون‌نیاکو» ترکیب کند و آردی سرشار از فیبر به دست آورد.

ژاپنی ها و غذایی از جنس چوب!
 
با این آرد، نوعی نودل (رشته فرنگی) درست می‌شود که نه چربی و نه گلوتن دارد و کربوهیدرات آن هم بسیار کم است. طبیعی است این غذا برای کسانی که می‌خواهند رژیم بگیرند، جذاب است.

گیاه کون‌نیاکو یا زبان شیطان در ساخت دیگر نودل های ژاپنی نیز به کار برده می‌شود. حالا هر نیم کیلو حاصل از ترکیب آن با پالپ درخت، فقط ۲۷ کالری دارد. همین مقدار گندم هزار و ۵۳۸ کالری دارد.

 ژاپنی ها و غذایی از جنس چوب!
کارخانه سازنده این آرد جدید قصد دارد حدود یک میلیارد ین (بیش از ۸۱۴ هزار دلار) روی ساخت آن در کارخانه نساجی‌اش سرمایه گذاری کند.
 
تولید آن هم از سال جدید میلادی با حجم ۳۰ تن در ماه آغاز خواهد شد. 
منبع: وب سایت سلامانه
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار