آبادان؛

فواید خردل

خردل، گیاهی است که از قدیم به عنوان یک گیاه دارویی و با خاصیت درمانی مورد استفاده قرار می‌‌گرفت.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛ خردل از هزاران سال پیش به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می‌ گرفت و رومیان عقیده داشتند که قرار دادن مقداری دانه خردل روی دندان، می‌‌تواند درد آن را به صورت موقت تسکین دهد.
 مصرف خردل می‌‌تواند برای جلوگیری از سوءهاضمه و نفخ مفید باشد. می‌ توان گفت که مزایای سس خردل هم با کمی تخفیف، تقریبا شبیه خودش است.
 دانه‌‌های خردل سرشار از کلسیم، منگنز، اسیدهای چرب امگا ۳، آهن، روی، پروتئین و فیبر خوراکی هستند. به علاوه برای افرادی که بد ‌اشت‌ها هستند.
 برای رفع بد اشتهایی توصیه می‌‌شود که مقداری دانه خردل سیاه را با شیر مخلوط کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از غذا آن را بنوشید.
 اگر از سردردهای می‌گرنی رنج می‌ برید، سری به خردل بزنید، چون دانه ‌های خردل آرام بخشی موثر برای کاهش تعداد دفعات سردردهای می‌گرنی هستنددانه‌‌های خردل برای گوارش و هضم فوق‌العاده سودمند هستند، چون سرعت متابولیسم را در بدن افزایش می‌‌دهند.
 دانه خردل سرشار از ریز مغذی موسوم به سلنیوم است که این ماده معدنی خواص ضد التهابی فوق‌العاده‌ای دارد.
 انتهای پیام/
برچسب ها: آبادان ، خردل ، فواید ، گیاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.